Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Lægbandage

   Når du dyrker sport på alle slags niveauer, så kan det være at du oplever en lægskade. Hvis du gerne vil forebygge disse skader, så kan du med fordel bruge en lægbandage, som hjælper på skader i dine lægge, samt holder lægene varme gennem bedre blodgennemstrømning. Unisport har et stort udvalg af lægbandage, som kan hjælpe dig med at forebygge skader eller hjælpe dig igennem skaden.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Et af de steder på kroppen du ikke tænker på, som det første der kan blive skadet er ofte læggen. Her kan der opstå overanstrengelsesskader og flere andre typer af skader. Derfor er det også vigtigt at passe godt på den del af kroppen, så du ikke kommer til at lide af slemme skader. Er skaden så sket, og vil du gerne beskytte den lidt ekstra, og komme hurtigt tilbage på banen, har du mulighed for at bruge en god lægbandage.

   Når du vælger at bruge en god lægbandage øger du blodcirkulationen og støtter din læg, så du kan yde mere og beskytter dig bedre mod skader. Det kan være den sidste lille forskel på banen, som gør dig 5% skarpere end din modstander. Find ud af hvor godt det er at bruge en god lægbandage – du finder den lige her på Unisport.dk.

   Når du skal være sikker på at det er den rigtige lægbandage du vælger, skal du finde en som passer til din læg. Der kan være meget stor forskel på udseendet af en læg, og så skal du yde det bedste, er det vigtigt at bruge en rigtig model. Find din nye lægbandage lige her på Unisport.dk – start i dag.

   Se alle mærker