Vitoria Guimaraes

Vitória Sport Clube eller bare Vitória de Guimarães som klubben også er kendt som, er en klub der til daglig spiller i den bedste portugisiske række. Klubben har en stor fanbase og selvom de ikke har vundet nogle mesterskaber endnu og har de den fjerde største fanbase i Portugal. “The Big Three” er de klubber som ligger over dem på dette punkt og der er tale om klubber som Benfica, Porto og Sporting. Vitoria Guimaraes trøjen har dog oplevet succes og klubben har blandt andet vundet pokalturneringen senest i 2013 hvor de mødte Benfica.

Selvom klubben ikke har vundet et mesterskab endnu, så har de tidligere haft store navne i klubben. Spillere som er værd er navn er Zlatko Zahovic, Frederik Söderström, Paulo Bento og Vieirinha har alle båret Vitoria Guimaraes trøjen. Her hos Unisport tilbyder vi også tryk på, så du kan få din yndlingsspiller fra Vitoria Guimaraes eller endda dit eget navn og nummer.

Så er du på udkig efter en ny Vitoria Guimaraes trøjen, så er du kommet til det rette sted. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af diverse trøjer og her kan du også finde Vitoria trøjen. Vi har hurtig levering og med billig fragt, så hvis du allerede bestiller i dag kan du få trøjen i morgen. Så hvad venter du på? Find din nye trøje allerede i dag!