Populære Kategorier
  Produkter

   Club America

   Velkommen til vores Club América online shop her på Unisport.dk. Der er ingen tvivl om, at Club América er ét af de mest kendte hold fra den mexicanske liga. América er, sammen med rivalerne C.D. Guadalajara, aldrig rykket ud af den bedste mexicanske liga, hvilket kun gør rivaliseringen endnu større mellem de to klubber. Club América holder til på Estadio Azteca, hvor der er plads til 87.000 tilskuere. Tilsut dig dem med en ny Club América fodboldtrøje!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Club America er et hold som til dagligt spiller i den Mexicanske liga og de bliver også kaldt for Las Aquilas eller ørnene. De er et af de mest succesfulde Mexicanske hold nogensinde, så der ingen tvivl om hvorfor de er blandt favoritterne hos fodboldfans.

   Er du en livslang Club America supporter, eller er du ny i den Mexicanske liga, så kan du finde du næste Club America trøje lige her. Her hos Unisport har vi et stort udvalg af diverse fodboldtrøjer. Vi tilbyder også hurtigt levering og med billigt fragt, så i har det allerede dagen efter.

   Se alle mærker