Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   IFK Göteborg

   Danmark har et rigtigt godt forhold til IFK Göteborg hjemmebane. På Ullevi, som er navnet på banen, vandt Danmark EM i 1992 over Tyskland. IFK Göteborg er den klub i Sverige som har spillet flest kampe i den svenske liga, og har blandt andet 15 mesterskaber med sig. Vil du gerne støtte IFK Göteborg i jagten på en nye Allsvenskan titel, så kan du købe din nye IFK Göteborg trøje her på Unisport.

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Cavani.

   Ullevi – hvem kender ikke det stadion, hvor de danske fodboldspillere i 1992 fejrede den største triumf i dansk landsholdsfodbold. Ved at vinde over Tyskland med 2-0 i finalen, var den store succes i hus. Klubben som til dagligt bruger Ullevi, eller Nya Ullevi som stadionet også kaldes er IFK Göteborg, der har den bedste trackrekord i den svenske liga.

   Vil du gerne have en IFK Göteborg fodboldtrøje, er det altså fra klubben i Sverige, der har spillet flest kampe i træk i den svenske liga, har mere end 15 mesterskaber bag sig og en hel række kampe i de europæiske turneringer på cv’et også. Med så mange mesterskaber og titler bag sig, er der meget historie i at trække en IFK trøje over hovedet, så trøjen forpligter, når du vælger den.

   Er du klar til at vælge en IFK Göteborg trøje, er du ikke den eneste. Klubben er populær både inden og uden for de svenske grænser. Find ud af om du skal have mere end en IFK Göteborg fodboldtrøje, om der skal være tryk på den eller ej, samt hvilken størrelse trøjerne skal være. Når du har styr på det, så skal du blot bestille din nye IFK fodboldtrøje lige her.

   Se alle mærker