Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

AGF

Selvom AGF i de seneste par år ikke har haft den største succes, så er AGF et af de mest succesfulde hold i Danmark igennem historien. De har vundet 5 danske mesterskaber og 9 pokaltitler, og pokaltitlerne er rekord! Så er du AGF fan og støtter omkring holdet, så kan du finde din nye AGF trøje lige her. Køb din trøje i dag og støt holdet på deres rejse tilbage til toppen af Superligaen. Vi tilbyder også tryk til din AGF trøje, så du kan få dit eget navn og nummer på.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Vi har alle en klub, der betyder mere for en end hvad andre klubber gør. Det er tilfældet for rigtig mange århusianere med AGF, der kamp efter kamp tager sin AGF spillertrøje på. Hvis du er én af dem, eller bare trænger til en ny, så finder du din nye AGF trøje her i vores AGF shop.

Klubben fra Aarhus ønsker altid at vise hvem der bestemmer på banen, og når alt spiller 100% for dem, så er der ikke mange der kan stoppe dem. Med deres lange historie, er der altid en værdi i en AGF fodboldtrøje. Ejer du ikke en endnu, så finder du den lige her.

Hos os har du mulighed for at vælge en AGF trøje. Du kan vælge med eller uden tryk, så du kan få den lige efter dit ønske.