Sommerudsalg: Flere produkter tilføjet!😎 Køb nu

Atletico Madrid trøje

Atletico Madrid kæmper med om den spansk titel hvert år. I de seneste 3 år har klubben formået, at vinde La Liga en enkel gang og derudover været i 2 Champions League finaler, så det er et hold man skal have respekt for. En stor del af dette kan Diego Simeone tage æren for. Udforsk vores store Atletico Madrid shop og find alt fra Atletico Madrid trøjer og til anden merchandise. Unisport er Danmarks størtste fodboldbutik og du vil altid finde gode priser og hurtig levering hos os!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

De seneste år, har Atletico Madrid drillet de to store drenge i klassen. FC Barcelona og Real Madrid, har haft deres kampe med krigerne fra Atletico. Den spanske hovedstadsklub har under den velkendte træner Diego Simeone, spillet sig til tops i fodboldeuropa. Han kom til i 2011, og det er siden kun gået en vej opad. Spillestilen med det hårde arbejde og den ekstreme disciplin, har været vejen frem for Los Rojiblancos. De spillede sig til La Liga titlen og Champions League finalen i sæsonen 2014 og gentog succesen i 2016 hvor de spillede sig til endnu en finale i europas fornemmeste turnering. Er du på udkig efter den eftertragtede Atletico Madrid trøje så finder du den lige her på Unisport.dk

Estadio Vicente Calderón er deres hjemmebane, og kan have op til 55.000 passionerede fans på lægterne. På banen løber spillere som Antoine Griezmann, Fernando Torres og Diego Godin rundt i deres Atletico trøje med åbenlys stolthed. Skal du også vise din støtte til det hårdt arbejdende mandskab? Så bestil din trøje lige her i vores Atletico Madrid shop

Atletico har vundet La Liga 10 gange i alt, og senest i 2013/14 sæsonen. Mange vil mene, at det er deres bedste sæson nogensinde da de også formåede at spille sig i Champions League finalen mod storebror fra Real Madrid. Årene op til, vandt klubben Europa League to gange så de har vist de kan være med helt fremme i feltet.

Atletico Madrid’s trøje var oprindeligt blå og hvid stribede trøjer, men skiftede i 1911 til de velkendte rød og hvid stribede. Historien lyder på, at det var langt billigere at producere de farver, da man brugte de ubrugte materialer fra madrasser. Derfor bliver klubben også kaldt for Los Colchoneros - madressmagerne. Der har blot været to danskere der har været så heldig at trække en Atletico trøje over hovedet. Børge Carlo Mathiesen spillede i klubben i 1949, men vi fleste kender nok Jesper Grønkjær, som var at finde på Vicente Calderon i sæsonen 04/05. Her hos Unisport har du mulighed for at bestille din nye Atletico Madrid spillertrøje med tryk efter dig eget ønske. Du har altså muligheden for at vælge din yndlingsspiller eller dit eget navn bagpå. Så sørger vi for hurtig levering!