Efterårsudsalget er i gang! ❯

Juventus trøje

Juventus. ”Den Gamle Dame” eller ”La Vecchia Signora”, som det hedder på italiensk. Den italienske storklub har mange navne. Juventus har mange mesterskaber bag sig og er en af de mest succesfulde klubber i Italien. I vores Juventus-shop kan du finde både hjemme-, udebanetrøjer og 3. trøjer, hvor du kan vælge navn og nummer. Du kan også finde masser af andet Juventus-udstyr. Bestilt din Juventus-trøje i dag hos Unisport.

Læs mere
Juventus trøje
Kompakt Normal
Filter

”Den Gamle Dame” er en magtfaktor i Italiensk fodbold, og har været det i en årrække nu. Det er dog ikke altid opture klubben har haft, da de i 2006 blev tvangsnedrykket grundet Calciopoli-skandalen. Dog har de formået stadig at bringe den ene titel efter den anden hjem. Det kan klubben blandt andet takke spillere som Zinedine Zidane, Zlatan Ibrahimovic, Alessando Del Pieor og Michael Laudrup for, som alle stolt har båret en Juventus trøje. Det har altid været en stor ære repræsentere klubben.

Hvis Juventus er dit hold og vil vise dem din støtte, så kan du købe din helt egen Juventus spillertrøje her på Unisport.dk. Vi har et stort udvalg af Juventus trøjer, træningstrøjer og merchandise i størrelser til børn og voksne. Vælg en Juventus trøje med din favoritspiller på ryggen, eller dit eget navn. Læg den i kurven, så vi kan sende den til dig.