Sommerudsalg: Flere produkter tilføjet!😎 Køb nu

Juventus trøje

Juventus, Den Gamle Dame, Le Zebre, kært barn mange navne. Juventus har domineret Italiensk fodbold i mange år og de er det mest succesfulde hold i Italien. De har også stor succes ude i Europa, dog er det længe siden klubben har vundet en Champions League. I vores Juventus shop kan du både finde hjemme og udebanetrøjen, som du kan bruge til, at støtte holdet i deres jagt på flere titler. Du kan også få tryk på din trøje og du kan vælge imellem en spiller eller få dit eget navn og nummer på trøjen!

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

”Den Gamle Dame” er en magtfaktor i Italiensk fodbold, og har været det i en årrække nu. Det er dog ikke altid opture klubben har haft, da de i 2006 blev tvangsnedrykket grundet Calciopoli-skandalen. Spillere som Fabio Cannavaro og Zlatan Ibrahimovic valgte at forlade klubben, men der var en masse spillere der valgte at være tro mod deres klub, og blev der. Det var bl.a. Pavel Nedvěd, Alessandro Del Piero, David Trézéguet og Gianluigi Buffon. Tidligere har Zinedine Zidane og Michael Laudrup båret en Juventus trøje. Det har altid været en stor ære repræsentere klubben.

Hvis Juventus er dit hold og vil vise dem din støtte, så kan du købe din helt egen Juventus spillertrøje her på Unisport.dk. Vi har et stort udvalg af Juventus trøjer, træningstrøjer og merchandise i størrelser til børn og voksne. Vælg en Juventus trøje med din favoritspiller på ryggen, eller dit eget navn. Læg den i kurven, så vi kan sende den til dig.