Sommerens største fodboldudsalg Spar nu

Juventus trøje

Juventus. Den Gamle Dame eller La Vecchia Signora, som det hedder på italiensk. Den italienske storklub har mange navne. Juventus har mange mesterskaber bag sig og er den mest succesfulde klub i Italien. I vores Juventus-shop kan du finde både hjemme- og udebanetrøjer, hvor du kan vælge navn og nummer. Du kan også finde masser af andet Juventus-udstyr. Bestilt din Juventus-trøje i dag hos Unisport.

Læs mere
Juventus trøje
Kompakt Normal
Filter

”Den Gamle Dame” er en magtfaktor i Italiensk fodbold, og har været det i en årrække nu. Det er dog ikke altid opture klubben har haft, da de i 2006 blev tvangsnedrykket grundet Calciopoli-skandalen. Spillere som Fabio Cannavaro og Zlatan Ibrahimovic valgte at forlade klubben, men der var en masse spillere der valgte at være tro mod deres klub, og blev der. Det var bl.a. Pavel Nedvěd, Alessandro Del Piero, David Trézéguet og Gianluigi Buffon. Tidligere har Zinedine Zidane og Michael Laudrup båret en Juventus trøje. Det har altid været en stor ære repræsentere klubben.

Hvis Juventus er dit hold og vil vise dem din støtte, så kan du købe din helt egen Juventus spillertrøje her på Unisport.dk. Vi har et stort udvalg af Juventus trøjer, træningstrøjer og merchandise i størrelser til børn og voksne. Vælg en Juventus trøje med din favoritspiller på ryggen, eller dit eget navn. Læg den i kurven, så vi kan sende den til dig.