PUMA ONE fodboldstøvler

PUMA ONE - En fodboldstøvle til den offensive spiller

PUMA ONE er på alle tænkelige måder offensiv. Denne støvle blev lavet med formålet om at skabe en perfekt fartbalance, smidighed og greb. Disse ting blev muligt at skabe via den nye kombination af en letvægts stabiliserende teknologi - alt sammen skrevet mere dybdegående her nedenunder. Med skabelsen af en ny støvle lagde Puma vægt på at høre atleternes feedback og deraf lave en støvle som kunne bringe alt dette sammen istedet for blot at lave en støvle som beregnet til specifikke evner. Så nu står vi tilbage med en støvle der byder på letvægtskomfort, greb, holdbarhed og fleksibilitet. Støvlen er lavet perfekt til spilleren som elsker at holde på bolden efterfulgt af fuld kontrol. Dette er muliggjort med hjælp fra støvlens nye øverste lag hvilket er sammensat af blødt og fleksibelt kængurulæder - Ja, du hørte rigtigt. Kængurulæder er et stærkt letvægts læder som er skåret ned til et meget tyndt stof men som stadigvæk bevarer sin styrke. Denne styrke giver dig en fantastisk følelse når du sparker til bolden med dine PUMA ONE fodboldstøvler.

PUMA ONE - SPRINTWEB teknologi & evoKNIT

I samarbejde med den nye SPRINTWEB-teknologi som PUMA ONE 5.1 de første til at producere dette på deres støvler der er med til at give dig en ultimativ evne til at reagere hurtigere med dine driblinger og fart. Derudover giver det også en ekstraordinær support og stabilitet. Dette er meget nødvendigt når du skal angribe din modstander på sidste del af banen. Et sted på banen hvor de små marginaler er meget betydningsfulde og kampafgørende. Ydermere indeholder støvlerne en evoKNIT sok der optimerer pasformen og stabiliteten med dets elastiske materiale som gør det nemt for dig at træde ned i PUMA ONE.

PUMA ONE - Ydersål og knoppesystem

Sammenlignet med PUMA ONEs søskende PUMA King og PUMA Future, så er PUMA ONE en smule tungere grundet grundet støvlens nye kombination af teknologier. Selvom de er en smule tungere er de stadigvæk ultra-lette. Dette skyldes b.la. RAPIDAGILITY teknologien som er placeret på støvlens ydersål. RAPIDAGILITY teknologien gør det muligt for spilleren at kunne reagere hurtigere og dette øger din topfart samtidig med at det vedligeholder din stabilitet og løb med bolden. Hvis du kigger nærmere på PUMA ONE støvlen så kan du se knoppesystemet. Her kan du vælge mellem FG+AG systemet som er mere all-around valg til hhv. naturligt og kunstigt græs. Dog kan du også vælge SG systemet som er lavet specielt til naturligt vådt og blødt græs.

PUMA historie - PUMA ONE

Den første PUMA ONE støvle blev udgivet i Juni 2017 med sloganet FIT.FEEL.FAST. Antoine Griezmann, vinderen af VM 2018 og superstjernen fra Frankrig og det franske landshold, var den første spiller PUMA brugte til branding af støvlerne. Det kæmpe Arsenal ikon, Thierry Henry som vandt VM, EM og mange flere trofæer var også med til at hjælpe PUMA med at skabe en støvle til enhver type spiller. Andre spillere som har iført sig PUMA ONE er b.la. den argentinske superstjerne Sergio Argüero, den tekniske midtbanespiller David Silva og den store belgiske angriber Romelu Lukaku.

PUMA ONE var og er stadigvæk tilgængelige i mange forskellige farvevarianter samt kombinationer til blot at tilfredsstille køberen. Du kan få dine PUMA ONE i en klassisk sort men også i rød, blå, grøn og sølv mm. Denne støvle er selvfølge lavet til både børn og voksne. Ydermere grundet dets popularitet til FIFA´s Kvinde VM i 2019 besluttede PUMA at lave en eksklusiv version til kvinder udelukkende, PUMA ONE 5.1 “Trailblazer” i Hvid/Rød/Sølv kvinde. Støvlen blev brugt under Kvindernes VM 2019 af spillere som den engelske komet Nikita Parris og den franske superstjerne Eugénie Le Sommer som har en masse mål og titler på CV'et. Den eneste ting der skelner denne støvle med mændene PUMA ONE er størrelsen hvilket kun er tilgængeligt op til EUR 42/UK 8 og så den eksklusive farvevariant til kvindernes. Se det store udvalg af andre PUMA fodboldstøvler til kvinder og andre mærker på vores kvinde fodboldstøvle kategori..

Køb dine PUMA ONE online her hos Unisport

Uanset hvilken farvevariant du tænker på at købe dine PUMAs i, så vil du til hver en tid være the ONE. Med forbedringerne og de innovative tiltag til denne støvle vil du altid styre banen. Hvad enten det er dine pasninger, skud på mål eller boldkontrollen så vil det være præcist, kraftfuldt og elegant. Vi forsikrer et kæmpe udvalg af PUMA sko såvel som Puma sneakers i alle størrelser i vores store online butik på Unisport.dk. Vi tilbyder altid gode priser på vores produkter og vi er altid hurtige og sikre med vores levering til hoveddøren eller nærmeste posthus. Du skal blot vælge din favoritmodel og forberede dig på at dominere banen med Støvlen ONE