Fodboldshorts

Fodboldshorts kan man næsten ikke få for mange af, for der findes vel ikke noget værre end at være foruden et par, hvadend det er til træning eller kamp. I denne kategori finder du alle vores fodboldshorts, og det er ikke så lidt! Vores udvalg dækker nemlig alle størrelser, farver og mærker, så hvis du skal udvide din sportsgarderobe med et par nye fodboldshorts, finder du med garanti et par eller to lige her. Når du køber dit fodboldstyr online hos Unisport, gør du det altid nemt og sikkert.

Læs mere
Fodboldshorts
Kompakt Normal
Filter

Fodboldshorts er nok endnu en vigtig del af fodboldspillerens uniform, og det er i virkeligheden nok en af de ting, man allerhelst vil være sikker på, ligger i sportstasken. Fodboldshorts skal ligesom trøjer vaskes ganske ofte, hvorfor det er rart at have mere end et enkelt par liggende, så vaskemaskinen ikke behøver at køre i døgndrift. Her finder du vores store udvalg af fodboldshorts, og de kommer i et væld af størrelser, længere og farver, samt fra en lang rækker mærker.

Du finder som nævnt et rigtig bredt udvalg af shorts fra forskellige mærker, så hvis du godt kan lide at blande dit udstyr lidt, eller blot ønsker at prøve noget nyt, så er der råd for det. Der er nemlig fodboldshorts fra både Nike, adidas og PUMA med flere i denne kategori.