Top 5 mest populære spillere hos Unisport

04.12.2017

Skrevet af Frederik

Det er snart jul, og det betyder, at vi næsten er halvvejs gennem sæsonen. Derfor har vi tjekket op på vores trykafdelings tal for at se, hvem der er de mest populære spillere indtil videre denne sæson.

Vi kommer helt sikkert til at kigge mere på tallene, når sæsonen lakker mod enden i foråret. Det giver dog stadigvæk et sjovt indblik i, hvem der har været de mest populære spiller indtil videre i denne sæson. I sommer toppede Romelu Lukakus listen - mon han kan holde fast i den?

Scroll ned, og se listen her!

5. Messi 10 Den lille magiske argentiner har stadig nogle esser i ærmet, og han fortsætter med at imponere os hver uge. På trods af det klarer han sig blot lige ind på listen som nummer 5.

4. Eriksen 23 Han sendte os til VM, da han bankede et hattrick ind mod Irland, og han holder et højt niveau for sin klub hver eneste uge. Ingen overraskelse, at vores egen Christian Eriksen er en af de mest populære spillere her hos Unisport.

3. Lukaku 9 Mourinhos nye signing startede som lyn og torden i Premier League, men målene halter lidt efterhånden. Lukaku var den mest populære spiller hos Unisport i sommer, men han må altså nu tage til takke med placering som nummer 3.

2. Neymar Jr. 10 Han var det helt store samtaleemne i sommerens transfervindue og er det egentlig stadig, når man ser, hvordan han og PSG danser gennem Ligue 1 og Champions League. En lille overraskelse, at Neymar faktisk ikke ligger nummer 1 på listen.

1. Ronaldo 7 På trods af en hård sæsonstart i La Liga har CR7 stadig så mange fans, at han lige pt. fører ræset hos Unisport, og Ronaldo 7 på en Real Madrid trøje er derfor det mest købte tryk hos os.

Vil du støtte nogle andre fodboldspillere end de fem ovenfor? Så tjek alle vores trøjer og tryk lige her.