Målmandens must haves

12.03.2017

Skrevet af Katrine

Slidte handsker, skadede fingre, silende regn, stenhårde baner… Det er bare få af de mange udfordringer, man som målmand kan løbe ind i. Vi kan ikke fjerne udfordringerne, men vi kan ruste os med det rette målmandsudstyr.

Pas på dine handsker
Hvis du er rigtig heldig har du både et par målmandshandsker til kamp og et par til træning. Måske har du bare et rigtig godt par, som du bruger til både kamp og træning. Uanset hvad kræver det en indsats og det rette målmandsudstyr at holde handskerne bløde og behagelige og bevare grebet. Glove Glu, Glove Glu Wash & Prepare og Glove Gleam er nogle af de forrygende produkter, der kan hjælpe med at forlænge handskernes levetid. Vaskeprodukterne rengør dine handsker for snavs uden at skade latexen, mens Glove Glu kan give fornyet greb til dine handsker.
Når regnen siler ned, kan du formentlig ikke nøjes med Glove Glu. Du er nødt til at have hjælp til at tørre dine handsker, og her er Sells Technical Aqua en genial opfindelse, som du kan have med overalt og hænge i nettet.

Læs mere om hvordan du forlænger dine målmandshandskers levetid her

Pas på din krop
Som målmand har du helt sikkert oplevet at komme ud på en stenhård bane, hvor hver eneste redning koster skrammer og blå mærker? Det betyder selvfølgelig ikke, du skal droppe træning eller kamp - det betyder bare, du skal have fat i målmandsudstyr der giver lidt ekstra beskyttelse, og som du altid kan have med dig.
Sells og Uhlsport laver helt sublime knæ- og albuebeskyttere, som giver dig fuld bevægelighed, samtidig med at de beskytter dig mod de værste skrammer. Hvis du har tendens til at slå fingrene, er fingertape også et must-have i handsketasken. I modsætning til almindelig sportstape giver den specielle fingertape mere fleksibilitet til fingrene, så du får beskyttelse og bevarer fuld boldkontrol.

Alt det, du ikke bør undvære
Før jeg fik kendskab til de her produkter, følte jeg ikke, jeg havde brug for det. Nu har vænnet mig til altid at have en taske med tape, benskinner, Glove Glu, håndklæde, en dunk og beskyttelse med på banen - og jeg går aldrig uden. Det her er det ultimative kit af målmandsudstyr til målmanden, der går op i sit udstyr, og som ikke vil lade udfordringer stå i vejen for toppræstationen.