adidas lancerer ny pack | Numbers UP

22.09.2021

Skrevet af Sandra

Den nye fodboldsæson er lige startet, og hvad er bedre end nye støvler til at starte sæsonen? Hvis du spørger os, er der bestemt ikke noget bedre end en helt ny støvlepakke! Lad os se nærmere på, hvad adidas netop har lanceret.

I år har vi set nogle farverige støvlanceringer fra adidas - såsom Meteorite, Game Mode og senest Adizero Prime X . Nu er det tid til en ny farverig pack - Numbers UP.

Numbers UP fra adidas er legen ved at arbejde med onlinespil og forbinde det med den virkelige verden. De rigtige spillere. De bedste spillere i verden. Designet til at "bringe din indre virtuelle fodboldspiller til live". Den indeholder de tre siloer, Copa, Speedflow og Predator. Men det er ikke alt, det er ikke bare endnu en pack, denne pakke fokuserer på verdens nok største online fodboldverden - EA Sports’ FIFA.

Med det for øje har alle tre siloer deres egen særlige detalje. Hver silo har sin egen rating; Copa Sense har 99 PASS, Speedflow har 99 SPEED og Predator har 99 DRIBBLE. Og for dem, der ikke ved det, er dette næsten den bedste score, du kan have i en FIFA spiller. Lad os tage et kig på støvlernes design - det overordnede design af støvlerne er, at de har et vildt udseende med tekster og tal på overdelen, men lad os tage det en efter en, og vi starter med Copa Sense.

Copa Sense + Numbers UP

Den nye Copa Sense + har et markant design. Støvlen er hovedsagelig lysegrå med et fedt neongrøn og pink øvre design. På oversiden kan du se støvlerne rangere '99PAS'. Teksten fortsætter ned til den forreste af sålen i orange. Hvis du elsker kontrol, så er dette helt sikkert støvlen for dig.

Fortsættes nedenfor billederne

Predator Freak + Numbers UP

Den nye Predator Freak + har et fedt og uventet look for en Predator støvle. Den er hovedsagelig lysegrå med hvide logoer og pink/neongrøn applikationer. Sålen fortsætter fra overdelen og udvikler sig til fuld ud at være neongrøn. Denne støvle har '99DRI' - så hvis du elsker at drible, er dette helt klart din støvle nummer et.

Fortsættes nedenfor billederne

X Speedflow + Numbers UP

Den nye X Speedflow + har et nyt og moderne look, med sit friske look. Støvlerne er hovedsageligt lysegrå med en håndmalet flerfarvet grafisk overdel i lyse farver, der går fra blå til grøn. På den overdelen kan du se teksten '99PAC' - opgrader dit egen pace ranking med den nye X Speedflow.

Fortsættes nedenfor billederne