Kollektionen er komplet | adidas lancerer Meteorite

20.07.2021

Skrevet af Sandra

Sommerfarverne fra adidas er røde - og vi ser nogle fantastiske støvler slutte sig til den nye X Speedflow! Tjek dem her!

Sidste uge lancerede adidas de helt nye støvler til Lionel Messi - den helt nye adidas X Speedflow. En fantastisk letvægtsstøvle, som Jay Mike endda kaldte den bedste fra adidas nogensinde!

Nu er det tid til at sige hej til to andre støvler, der ledsager Speedflow. Vi taler selvfølgelig om Predator og Copa. De lancerer begge i en skinnende rød colourway.

Vi kan ikke sige meget mere end "nyd billederne nedenfor". Fordi de nye støvler er helt fantastiske at se på. Og så kan vi snakke hurtigt om teknologierne bagefter!

Fortsættes nedenfor billederne

Predator

Lad os starte med Predator. De lanceres i en fantastisk rød farve, som vi ved altid fungerer godt på en Pred! Hælen er sort for at opretholde en slags 'farlig' illusion med den mørke og røde kombination.

Techwise er der ikke noget nyt ved disse Preds. Den har en Primeknit-overdel, en Sockfit-sok og det nu ikoniske Demonskin med pigge, der giver dig den bedste og ultimative kontrol over bolden - og spillet! Som sagt ingen store ændringer. Men hey - hvorfor skulle adi ændre en fantastisk støvle?

Copa Sense

The Copa er også lavet i rød. En helt rød overdel faktisk. Sålen holdes dog i hvidt, hvilket gør, at den skiller sig ud fra både Predator og X Speedflow i denne kollektion. Og dette vil også skille sig ud på banen!

Copa Sense har stadig sine Sense Pods, der giver dig den bedste komfort og kontrol på banen. Yderålen er også lavet til at optimere styringen, hvor nogle af knopperne kan bevæge sig, mens du løber og skifter retning med bolden.

Du kan tjekke den fulde Meteorite kollektion ud på Unisport lige her!