Game Mode | Adidas lancerer nye bæredygtige støvler

15.05.2021

Skrevet af Sandra

Introducer et helt nyt fodbold koncept - Game Mode - Game Mode. Giver alle fodboldspillere mulighed for at udtrykke deres værdier på lige vilkår. Læs mere om den bæredygtige silo lige her!

GAME MODE

Et nyt koncept til fodboldverden, det er præcis det, adidas har gjort med deres nyeste silo - Game mode. Siloen bliver den mest demokratiske fodboldstøvle i spillet, der fejrer en mere menneskelig side af fodbold og giver dig det ultimative valg til at udtrykke dig selv på banen - uanset hvem du er. Game Mode er adidas' legende hjørne af udgivelser, som den daglige fodboldspiller kan vælge frit imellem.

Men hvad mener de med 'bæredygtig boot'? Altså, støvlerne i Game Mode er lavet med mindst 50% genbrugsplast. Udover den super fede tilgang så er støvlerne også sat til lavere priser.

Og vi er stadig ikke færdige med at overraske dig - der er to 'modes' under Game Mode - Sustain Mode, der fokuserer på plastaffald, og så er der Love Mode, som omfavner LGBTQIA + -samfundet, og lad os starte med sidstnævnte.

GAMEMODE – YOU DO YOU!

LOVE MODE

Love Mode er lavet for at støtte LGBTQIA+ miljøet og omfavne D.I.Y-kulturen (Do It Yourself) i samfundet - her kan omfavne sig selv, hvad enten det er gennem magasiner, tøj, kunst eller endda fodboldstøvler. Derfor består denne tilstand af en støvle, indendørs sko og beklædningsgenstande.

Støvlen kommer i hvid, dækket af farver, samt mennesker i forskellige former og størrelser. På siden er der et rundt logo med teksten ‘End plastic waste’. Støtter bæredygtighedskonceptet. Indendørsskoen kommer i sort, med de klassiske tre adidas-striber på siden i samme design som på støvlen - farverig. Den har også det samme logo på siden, som støvlen. Sidst men ikke mindst er det farverige tøj. Tøjet kommer i Tiro 21-serien, og der vil være alt fra t-shirts og jakker til bukser. Produkterne har samme design som støvlen og indebærer teksten ‘Love unites’.

Du kan pre-order Love Mode kollektionen lige her hos Unisport

Fortsættes nedenfor billederne

SUSTAIN MODE

Sustain Mode fokuserer på bæredygtighed med henblik på at afslutte plastaffald. Primegreen støvlerne er lavet af mindst 50% genanvendt plast på overdelen. Sustain Mode har to støvler. Den første er helt grøn med hvide adidas striber på siderne og på denne støvle finder du også ‘End plastic waste’ logoet bagerst på støvlen. Den anden støvle vil faktisk være det modsatte, helt hvid, med grønne striber på siden, samt logoet på bagsiden.

Bliv grøn og køb adidas’ bæredygtige støvler hos Unisport!

Forsættes nedenfor billederne