Nike Anti-Clog | Slut med at glide i mudderet

15.12.2016

Skrevet af Jonathan

Tilbage i foråret introducerede Nike os for en imponerende teknologi, som kan være lidt svær at forholde sig til. Men hypen er ægte, og nu er støvlerne tilbage igen. Denne gang i Dark Lightning designet.

At forestille sig et par fodboldstøvler, som ikke bliver dækket helt til med jord under sålen er praktisk talt umuligt. Det var i hvert fald min holdning for godt et år siden. Men efter at Nike præsenterede deres nyeste innovation har de sendt den holdning til skamme. For med denne nye teknologi, som går under navnet Nike Anti-Clog, har Nike fundet nøglen til løsningen på et problem der har givet os hovedpiner i årtier.

Du kan få de nye Anti-Clog fodboldstøvler i Dark Lightning designet nu, men lad mig først forklare dig, hvad det egentlig er.

Få Anti-Clog fodboldstøvler her.

FORTSÆTTES NEDENUNDER

At forstå, hvordan teknologien egentlig fungerer kræver vel nærmest en PhD i fysik eller lignende, så jeg vil holde mig fra at gå i detaljer med, hvordan Nike gjorde det muligt. I stedet vil jeg holde mit fokus på det faktum at den nye Anti-Clog teknologi praktisk talt sikrer at holde jord og mudder væk fra ydersålen, hvilket gør at du kan stå langt bedre fast på blødt underlag og holder også vægten på dine støvler nede.

Hvis denne innovation virker, og adskillige tests og feedback over en længere perioder antyder at det gør, så betyder det at Nike har fundet løsningen på et problem som vi har kæmpet med siden tidernes morgen. Nu kan du rent faktisk stå fast på underlaget, selv når regnen har forvandlet fodboldbanen til en ægte slagmark. Dette betyder naturligvis også at Anti-Clog fodboldstøvlerne kun kommer med SG knopper (Soft Ground), som er lavet til blødt underlag.

Du kan altid genkende Anti-Clog støvlerne ved det unikke Nike Anti-Clog Traction hexagon, som er placeret på hælen.

Selvom denne innovation ikke er den mest sexede, så er den ret imponerenede. Særligt fordi der her udelukkende er tænkt på at forbedre spillerens ydeevne på banen. Og det i særdeleshed til dem som spiller i lande, hvor der er flere regndage end solskinstimer. Med andre ord, så er disse Anti-Clog fodboldstøvler en gave til danske fodboldspillere.

Du kan købe de nye Anti-Clog fodboldstøvler i Dark Lightning designet lige her. Bemærk at støvlerne kun kommer i Magista, Tiempo and Hypervenom.

I videoen herunder kan du høre JayMike fortælle lidt mere dybdegående om, hvordan Anti-Clog teknologien egentlig virker: