adidas Mercury Pack: PureChaos, PureAgility og PureControl

20.05.2016

Skrevet af Jonathan

adidas har gjort det igen. Blæst os fuldstændig midt over, med en ny siloopdatering. Og denne gang er det ikke bare en, men hele tre: X 16+ PURECHAOS, Messi 16+ PUREAGILITY OG ACE16+ PURECONTROL.

Med EM og Copa America lige rundt om hjørnet ville det selvfølgelig være utopi at tro, at adidas ikke havde noget vanvittigt i ærmet til os. Og rigtigt nok har de i dag blæst os omkuld med deres helt nye opdatering, som inkluderer en X 16+ PURECHAOS og Messi 16+ PUREAGILITY – fodboldstøvler der går i samme fodspor som den tidligere lancerede ACE 16+ PURECONTROL.

Få fingrene i de nye fodboldstøvler fra Mercury Pack lige her.

PURECHAOS er under X-siloen og selvom den ser snøreløs ud, ligesom PURECONTROL, så er den det ikke. Til gengæld har adidas designet et Purecut Sock System, som dækker snørebåndet til for at give et renere touch og dermed større kontrol over bolden. Det er der ingen tvivl om at spillere som Gareth Bale og Luis Suarez vil sætte pris på, når de skal ud for både klub- og landshold i de kommende uger.

PUREAGILITY er støvlen skabt i Messi’s navn. Præcis som PURECHAOS er Purecut Sock systemet også implementeret her, men også en ekstra foring i hælen er udviklet for ekstra komfort. Du vil selvfølgelig kunne opleve Messi selv i denne støvle, første gang i Copa del Rey finalen og senere når han skal forsøge at vinde titlen hjem for Argentina i Copa America Centenario.

Chrome is the colour of winners and to have my boots reflect that winning mentality inspires me even more for every moment that will decide the legacy of my team mates and I this summer, Paul Pogba, France & Juventus.

PURECONTROL kender vi allerede og mens den ikke har fået nogen yderligere tekniske opdateringer er den selvfølgelig gjort klar til EM når Pogba og Özil skal gøre deres nationer stolte.

Du kan læse meget mere detaljeret om de enkelte støvler i vores enkelnyheder i vores nyhedsoversigt.