Verdens bedste fodboldbutik er åbnet i København

08.12.2015

Skrevet af Jonathan

Den 12. december inviterer Unisport til Grand Opening af vores nye Flagship Store på strøget i København. Men allerede i weekenden åbnede dørene til, efter eget udsagn, verdens bedste fodboldbutik. Men hvad kvalificerer egentlig butikken til den noget ambitiøse påstand? Få argumenterne her.

Allerede inden du træder ind af døren ved du, at du er på vej ind til noget helt specielt. Glasvæggene med store fladskærme på, har nemlig afsløret på forhånd at det her ikke er en helt almindelig fodboldbutik. Ja faktisk er det slet ikke en normal butik i det hele taget. Det her er et sted for alle os der er skøre med fodbold, som savner et sted at kunne dele og ikke mindst udleve vores passion.

Med den nye Unisport butik forsøger vi at tage tingene til et nyt niveau. Her smelter din oplevelse på vores hjemmeside og vores SoMe kanaler nemlig sammen med din fysiske tilstedeværelse. Ud over et væld af fodboldstøvler og fodboldtrøjer, som du kan prøve efter behag, tager vi dig også med bag kulisserne via forskellige udstillinger af prototyper, præmier og ”match worn” fodboldtrøjer.

Du kan melde din ankomst til åbningen den 12.12 lige her.

Butikken, som ligger i hjertet af København i Jorcks Passage, åbnede således dørene i weekenden og her kunne de første gæster opleve en indretning til ære for Nikes nye Tiempo Legend 6. Herudover står Messis Ballon d’Or titler, samt et par af hans fodboldstøvler- og trøjer på vores vægudstilling. Her er de placeret i fine glasbokse, sammen med en masse af de prototyper der har ledet adidas frem til, hvor de er i dag med de nye X og ACE Primeknit.

Nej denne butik er ikke som alle de andre. I kælderen venter et lille kunstgræsbelagt fodboldbur, hvor du kan prøve fodboldstøvlerne og se om du er enig med JayMikes dom af dem. Og skulle du have misset hans seneste anmeldelse kan du tjekke den ud på en af de tablets, som er knyttet op på fladskærmene på væggene. Kom lige og fortæl os at det her ikke er verdens fedeste fodboldbutik…

På lørdag går det helt ned, når vi inviterer alle til fodboldfest i vores nye butik. Men du kan allerede nu tage forbi Jorcks Passage og få et sneak peak – butikken er nemlig allerede åbnet og har det hver dag fra 10-19 i hverdagene, 10-17 lørdag og 11-16 søndag. Vi garanterer at det vil være turen værd.