Nike går i sort | Læs mere om Black Pack her

12.07.2021

Skrevet af William

Engang imellem kommer Nike med en helt blackout-kollektion. Og det er tid til dette igen. Og den nye kollektion hedder ganske simpelt ‘Black Pack’. Disse kollektioner er altid blandt vores favoritter. Læs mere om støvlerne her!

FORSALG - Se de nye Nike-støvler hos Unisport

Nike er kendte for deres vilde blackout-støvler og deres måde at tilføje nogle små farvedetaljer. Denne gang har de valgt en blå farve. Men den sorte farve er ikke alt. Nogle af støvlerne er har fået en opdatering. Tiempo 9 er helt nye og Phantom GT har fået et ansigtsløft.

Tag et kig på billederne inden vi gennemgår de forskellige siloer

Nike Tiempo Legend 9

Nike Tiempo Legend 9 har en ny overdel - den er lavet af læder med bløde skumpuder, der kan hjælpe dig med afleveringer, driblinger og afslutninger. Udover det, så er den bare flot - du kan læse meget mere om de nye Tiempo her.

Få fingre i de nye Tiempo Legend 9 lige her.

Nike Phantom GT

Nike Phantom GT har fået et lille ansigtsløft. Den sorte linje på ydersiden med “Phantom GT”-teksten har fået et nyt look og teksten står nu over linjen. Men det er ikke alt. Hele overdelen har fået en ændring. Dens Generative texture er blevet opdateret, så overdelen ser en smule anderledes ud end tidligere modeller.

Køb den opgraderede Nike Phantom GT her

Nike Mercurial

Der kommer både Nike Vapor og Nike Superfly. Og de ser begge fantastiske ud! Helt sorte med et blåt Swoosh. Mercurial er definitionen af teknologi, pasform og fart - den seneste version er kendt for sin revolutionerende overdel, Vaporposite, der giver ekstra greb på bolden.

Du kan købe Mercurial lige her