Den nye Tiempo | Nike lancerer 'Focus'

12.07.2021

Skrevet af William

Nike har netop lanceret den nyeste Tiempo. Lav vægt, nyt design og lavet til hurtige spillere. Lær mere om den i dag!

Det er to år siden vi sidst så en opdatering på Tiempo. Det er VIRKELIG lang tid i den moderne fodboldverden. Og det føles faktisk som en evighed siden. Men Tiempo 8, der blev lanceret i 2019 har faktisk været en ret populær og solid støvle. Så hvorfor ændre den? Tja, den nye Tiempo 9 har svaret!

Tiempo er den ældste Nike-silo og historien bag er stadig den samme. Det handler om komfort og performance på samme tid. Og nu har Nike tilføjet et ekstra krydderi - den letteste Tiempo nogensinde!

Nike forkæler os virkelig. De lancerer ikke bare en ny støvle. Det er også en MEGET limiteret udgave, der starter den nye æra for Tiempo. Og den hedder ‘Focus’!

Tag et kig på billederne nedenfor. Så kan vi tale om støvlen bagefter.

Fortsætter under billederne

Overdelen på Tiempo 9 er lavet af læder fyldt med skumpuder på nøgleområder, hvor foden har kontakt med bolden. Dette skal hjælpe med driblinger, afleveringer og afslutninger. Det minder os lidt om den ikoniske CTR360 - hvilket er en god ting!

Som nævnt tidligere, så er den nye Tiempo den letteste nogensinde - 207 gram. Vægtreduceringen kommer primært fra den nye ydersål. Den er stærkere og mere responsiv end tidligere. Det kommer til at hjælpe dig med at være hurtigere i dine beslutninger på banen.

Men du skal ikke lade dig snyde. Komfort er stadig prioriteret på Tiempo 9. Indersålen er gjort blødere og den nye mesh-tunge giver ekseptionel komfort gennem alle 90 minutter af kampen.

De fleste tænker nok, at Tiempo kun er lavet til forsvarsspillere. Men denne gang kommer vi også til at se offensive og hurtige spillere som Phil Foden og Joshua Kimmich med dem på fødderne. Og det burde du også få!

Hvis du synes, at farverne og designet på ‘Focus’ er fantastiske - ligesom os - så kan du få fingrene i et par hos Unisport. Men det er en meget limiteret udgave. Der er kun 1.200 par i hele verden. Så du skal være hurtig!

Tjek den nye Tiempo 9 og køb den hos Unisport lige her.