Nike Impulse Pack | Vilde farver til sommeren

14.05.2021

Skrevet af Lasse

EM 2020 og Copa America er lige om hjørnet. Og som regel oplever vi, at de store brands lancerer nye specielle farver forud for store turneringer som disse. Heldigvis er det også tilfældet i år. Nike lancerer nemlig nye farver på deres fodboldsiloer til sommerens store turneringer og de afgørende stadier af de europæiske turneringer. Byd velkommen til ‘Impulse Pack’.

Det er et stykke tid siden at vi sidst fik en ny farveopdatering fra Nike, der inkluderede alle deres siloer; Mercurial, Tiempo og Phantom GT. Men hvis vi skal være helt ærlige - det har været ventetiden værd. Nu lancerer NIke en helt ny pack, der skal bæres i resten af den nuværende sæson og til sommerens store slutrunder, såsom Copa America og vigtigst af alt: EM 2020. Den hedder ‘Impulse pack’, som nævnt i starten, og de første par ord, der popper op i vores hoveder er glæde og sommer. Perfekte ord til at beskrive en pack, der skal bæres henover en sommer fyldt med sol, sammenhold og masser af fodbold!

Skriv dig op til Nike Impulse Pack her - så er du blandt de første, der får at vide, når støvlerne lancerer.

Lad os nu dykke ned i de tre siloer - og lad os starte ud med Nikes populære Phantom GT.

Nike Phantom GT Impulse Pack

Nike Phantom GT Impulse Pack lancerer i en vild farve. Overdelen er primært neon-gul, og det gør denne colourway til den vildeste, som vi har set på en Phantom GT endnu. Udover den skrigende neon på overdelen er GT udstyrer med sorte og blå detaljer. På hælen finder du en trekantet logo, hvori der står Phantom GT indeni og der befinder sig et Nike swoosh. Apropros Nike Swoosh så har Swooshet på overdelen fået et lille twist, da det nu er designet med små prikker indeni og omkring det normale swoosh. Selvom det er en ny farve, så er teknologierne på Phantom GT stadig de samme. Du får stadig en overdel med Generative Texture, der giver dig forbedret greb i og kontrol over bolden. Sålen nedenunder er også stadig Nikes Hyper-quick-system, der skal give dig den maksimale acceleration. Og som altid kan du også få Phantom GT med eller uden Dynamic Fit Collar.

Fortsættes nedenfor

Nike Tiempo Legend Impulse Pack

Den mest komfortable fodbodlstølve i verden er muligvis Nike Tiempo Legend. Derfor er vi altid glade, når en ny frisk farve bliver hældt ud over den pålidelige støvle. Og denne gange har Nike taget det til helt nye højder. Impulse Pack giver Tiempoen en virkelig cool turkis blå farve. Eller som Nike selv ynder at kalde farven; 'Aquamarine’. Ligesom vi så det på Phantom GT har Tiempoens Swoosh små prikker inkorporeret i dets design. Og på hælen finder du en cirkulær neon eksplosion. En virkelig lækker detalje i vores øjne. Og ligesom på Phantom GT har teknologierne på Tiempo ikke ændret sig, selvom den har fået en ny farve. Den har stadig en 3D-printet overdel, der sikrer et godt fit og sublimt touch på bolden. Og den er også stadig udstyret med Quadfit Mesh, NikeGrip technology, All Conditions Control og Hyperstability ydersål. Alt i alt en perfekt støvle for de spillere, der leder efter en kvalitets støvle.

Skriv dig op til Nike Impulse Pack her.

Fortsættes nedenfor

Nike Mercurial Impulse Pack

Vi slutter gennemgangen af Impulse Pack af med muligvis den mest populære fodboldstøvle i verden. En fodboldstøvle, der til dagligt bliver båret af Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Sam Kerr, Erling Haaland, Megan Rapinoe og vi kunne blive ved og ved. Vi taler selvfølgelig om den ikoniske Nike Mercurial. Impulse Pack giver Nike Mercurial en farveopdatering, der er helt vild. I en endnu vildere turkis end Tiempo kommer Mercurial til at trække masser af overskrifter denne sommer - på en god måde selvfølgelig. Vi er forelskede i denne farve! Teknologi-mæssigt vil Mercurial Impulse Pack indeholde Flyknit for det bedste fit og den optimale fleksibilitet, samt en knop konfiguration, der er lavet til acceleration og greb i banen til de hurtige vendinger. Sig men ikke mindst har Mercurial Impulse pack også - den helt store innovation på den nye Mercurial - Vaporposite, der består af Duragon WT, Engineered Mesh, Titan Synthetic and Avail Q Lining. En ekstrem lækker og hurtig fodboldstøvle, der er lavet til de største stjerner indenfor fodbolden. Nike Mercurial Impulse Pack er selvfølgelig tilgængelig i både Vapor og Superfly versioner.

Nike virker til at være klar til sommeren og giver os de helt gode vibes, der indeholder glæde og en masse sjov! Fordi fodbold skal selvfølgelig spilles for at have det sjovt. Så hvis du er klar på en sommer fyldt med sjov, sol og glæde, så skriv dig op til Nike Impulse Pack nedenfor.

Skriv dig op til Nike Impulse Pack hos Unisport her!