Cristiano Ronaldo fodboldstøvler | Tidslinje, video, signaturstøvler og meget mere

06.05.2021

Skrevet af Lasse

Vi elsker fodboldstøvler hos Unisport! Og når det kommer til fodboldstøvler må Cristiano Ronaldo være en af de mest indflydelsesrige spillere nogensinde. Han er i hvert fald den spiller med flest signaturstøvler. Derfor vil vi nu træde ind i en verden fyldt med Cristianos fodboldstøvler. Så hvad enten du elsker fodboldstøvler eller Cristiano Ronaldo - eller måske endda begge - så er det her, det perfekte sted at bruge et par minutter. Lad os kaste os ud i det!

Cristiano Ronaldo er ikke bare en af de bedste fodboldspillere i historien. Han er også et af de bedste sportsbrands i verden. Derfor er det ikke så mærkeligt, at han har været spydspids i Nikes branding af Mercurial-siloen siden 2003, hvor portugiseren skrev under med Nike. Udover at CR7 altid spiller i den nyeste Mercurial-colourway har han også haft en del signaturstøvler i løbet af hans vilde karriere. Af den grund vil vi nu kigge på nogle af CR7s mest mindeværdige signaturstøvler, JayMike’s Top 10 over Cristianos signaturstøvler, hvilket par den portugisiske stjerne spiller i på nuværende tidspunkt og sidst men ikke mindst - en tidslinje over aaaalle de støvler, der er blevet båret af Cristiano Ronaldo. Så kan du tjekke hvor mange par støvler Ronaldo og du selv har til fælles.

Udforsk vores udvalg af Cristiano Ronaldo fodboldstøvler!

Cristiano Ronaldo signaturstøvler

Nike Mercurial Superfly II CR ‘Safari’

Vi er selvfølgelig nødt til at starte hvor det hele begyndte. Dette par er muligvis de mest ikoniske og legendariske signaturstøvler i verden. Helt ærligt - der kom endda et re-make af støvlerne i sommeren 2020. Så ikonisk er dette par støvler. Det er selvfølgelig Safari-støvlerne fra 2010, som vi omtaler. Det var Cristianos første signaturstøvler og sikke en måde at starte en æra med signaturstøvler. Det sorte og hvide safari print, med subtile hvide og sorte pile - og det store orange swoosh, sammen med de orange knopper. Ali i alt, en ægte skønhed og selvfølgelig er den på listen over de mest mindeværdige Cristiano Ronaldo signaturstøvler.

Lanceret: Oktober 2010

Nike Mercurial Vapor Superfly III CR7 ‘Pinstripes’

Det tredje par signaturstøvler i Cristiano’s kollektion var også et helt specielt par. De så også lidt safari-agtige ud. Men dette par er om muligt endnu vildere - de havde nemlig et todelt-design. På venstre støvles inderside er den primært grå/sølv med nogle tynde blå striber og på ydersiden har den tykke striber af grå/sølv og blå. På højre støvle er det omvendt. Swoosh'et var orange, ligesom andre små detaljer rundt omkrig på støvlen. Ronaldo havde blandt andet dette par på i et Madrid derby lige efter lanceringen og scorede 2 mål - højst sandsynligt på grund af støvlerne, tror du ikke?

Lanceret: November 2011

Fortsættes nedenfor

Nike Mercurial Vapor VIII CR ‘Love to win - Hate to lose’

Dette par lancerede et år efter den stribede støvle omtalt ovenfor - og det lagde vejen for nogle helt anderledes Cristiano Ronaldo signaturstøvler. En vej fyldt med med mere afdæmpede og klassiske signaturstøvler, uden for mange vanvittige designs. Specielt dette par var rimelig stille og rolige, da de var mere eller mindre sorte. Men selvfølgelig er de ikke kun sorte. I området omkring hvor sålen møder overdelen sker der noget. En symfoni af blå og lyserød smelter sammen og får dette par støvler til at se utrolig flotte ud. IInspireret af støvlernes navn - vi elsker denne colourway og hader at den ikke kan købes længere.

Lanceret: November 2012

Nike Mercurial Vapor IX CR 'Galaxy'

Dette par støvler er rimelig afdæmpede - men får os stadig til at drømme. Galaxy Vapor havde en blå nattehimmel med lysnende stjerner på overdelen. I vores verden er dette par støvler et mesterstykke. Ved første øjekast er det egentlig et rimeligt nedtonet design, fordi det bare er sorte og mørkeblå støvler med et sølv swoosh. Men når man kommer helt tæt på og ser alle detaljerne, så er dette par støvler egentlig ret vilde! Vi synes i hvert fald, at støvlerne passer perfekt til en superstjerne som Cristiano Ronaldo. Og som JayMike nævner i videoen længere nede, så er CR7 vel den ultimative Galactico. Derfor skal han selvfølgelig have et par støvler med en fjern galakse på.

Lanceret: Oktober 2013

Fortsættes nedenfor

Nike Mercurial Superfly CR7 ‘Quinhentos’

Dette par støvler hylder en af de vildeste Mercurials nogensinde - Vapor III. Og derfor er den selvfølgelig ret mindeværdig. Vapor III havde et ret stilrent design med en farve på det meste af overdelen, der hen imod hælen 'fadede' til en anden farve. Dette var således også tilfældet med CR7s ‘Quinhentos’ støvler, der valgte at hylde en sølv og rød version af Vapor III. På samme tid lancerede Nike også en lignende colourway der hed '324k Gold'. Den hyldede en hvid og guld version af Vapor III. Begge par støvler kunne snildt have været på denne liste, fordi de er så legendariske!

Lanceret: Marts 2016

Nike Mercurial Superfly CR7 SE ‘Cristiano’

Selvom vi allerede har været omkring nogle ret vilde designs, såsom Safari og Galaxy. Men nu bliver det endnu vildere. Et par støvler i sort, hvid og guld. Ej, okay - det lyder måske ikke så vildt igen. Det har man jo set mange gange... Men.. Når støvlen er designet med et stort ‘CR7STIANO' på ydersiden. Så bliver støvlerne lige pludselige meget mere interessante - og ikke mindst mindeværdige. Støvlerne blev skabt som en hyldest til Cristianos første Serie A trofæ med Juventus. Og det selvfølgelig derfor at støvlerne har de specifikke farver - for at passe til de klassiske Juve’ farver og hans første mesterskab i Italien.

Lanceret: Maj 2019

Fortsættes nedenfor

Video: Top 10 over Cristiano Ronaldos signaturstøvler

Det var seks af de mest mindeværdige Cristiano Ronaldo signaturstøvler ! Men hvis du har lyst til at finde ud af, hvilke af Cristianos signaturstøvler som JayMike synes er de allerfedeste skal du se videoen nedenfor.

Andre bemærkelsesværdige støvler

Vi er selvfølgelig nødt til at nævne et par få andre støvler, som ikke kom med på ovenstående liste, men som alligevel er en stor del af Cristiano Ronaldos støvle dynasti.

Nike Mercurial Dream Speed

I de senere år er Cristiano Ronaldo blevet udvalgt sammen med nogle af de største stjerner i verden til at bære nogle ret vilde par fodboldstøvler. Vi hentyder selvfølgelig til Dream Speed-serien. Vi har allerede set fire generationer af Dream Speed støvlen, som er blevet båret af spillere såsom Kylian Mbappe, Sam Kerr, Erling Haaland og et par andre håndplukkede spillere, udover Cristiano Ronaldo. Dream Speed støvlerne er utrolig populære og da den seneste version blev lanceret i marts 2021, så har du stadig muligheden for at få fingrene i de populære Dream Speed fodboldstøvler.

Nike Mercurial CR7 Chapter series

Nu vi snakker om fodboldstøvler i serier, så har Cristiano Ronaldo også haft en serie af signaturstøvler, der omhandlede hans rejse fra barndommen til at være en kæmpe superstjerne. Serien var delt ind i kapitler og indenholdte 7 par signaturstøvler - navngivet kapitel 1-7 og med hver sin titel, såsom ’Savage Beauty’ og ‘Cut to Brilliance'. Serien startede i 2015 og sluttede i 2018 med det syvende kapitel, der hed ‘Built on dreams’, som en reference til hvor det hele startede. Nemlig i Cristianos drømme som barn, hvor han drømte om at blive verdens bedste fodboldspiller.

Hvilke støvler spiller Cristiano Ronaldo i?

Nike Mercurial Silver Safari

Lige for tiden spiller Cristiano Ronaldo i Nike Mercurial Superfly 8 Silver Safari. Dette par støvler er tredje generation af det fornævnte Safari design. Og dette par skiller sig virkelig ud fra de første to par. Dette par støvler er lavet i sølv og neon - og selvfølgelig med det velkendte safari design. Hvis du vil læse mere om Nike Mercurial Silver Safari, så klik lige her. Hvis ikke, kan du bare nyde støvlerne nedenfor.

Bagefter kigger vi på tidslinjen over Cristiano Ronaldos støvler. Der er nogle klassikere ind imellem, hvis vi skal være helt ærlige.

Køb Nike Mercurial Silver Safari her.

Fortsættes nedenfor

Tidslinje over Cristiano Ronaldos fodboldstøvler

2003

Nike Mercurial Vapor

2004

Nike Mercurial Vapor II

2006

Nike Mercurial Vapor III

2008

Nike Mercurial Vapor SL

2009

Nike Mercurial Vapor Superfly

2010

Nike Mercurial Vapor Superfly II

2011

Nike Mercurial Vapor Superfly III

2012

Nike Mercurial Vapor VIII

2013

Nike Mercurial Vapor Vapor IX

2014

Nike Mercurial Superfly IV

2016

Nike Mercurial Superfly V

2018

Nike Mercurial Superfly VI

2019

Nike Mercurial Superfly 7

2021

Nike Mercurial Superfly 8