Nye signaturstøvler til Cristiano Ronaldo | ‘Spark Positivity’ er her endelig!

28.06.2021

Skrevet af William

Ventetiden er ovre! De helt nye signaturstøvler til Cristiano Ronaldo er landet hos Unisport. Se de vilde støvler her!

Vi har allerede set Cristiano have et par farverige støvler på under Euro 2020. Men de har kun været tilgængelige for CR7 selv - og ikke for almindelige mennesker som dig og mig. Men i dag ændrer det sig! Nu kan alle ligne den portugisiske superstjerne!

De vilde røde, hvide og sorte støvler er nemlig tilgængelig hos Unisport nu - og navnet er ‘Spark Positivity’ - Udstrål positivitet! Og det vil vi gøre, ved at give dig muligheden for at have de samme støvler som en af de bedste spillere i fodboldhistorien!

Se billederne af støvlerne og lad os tale om dem bagefter!

Fortsætter under billederne

Støvlerne har et meget iøjnefaldende lyn-design i rødt og hvidt. De oser af fart og eksplosivitet. Og så har de et flot, sort Swoosh på siden - med et mindre, orange Swoosh indeni. Fed detalje.

Udover det, så er støvlerne som andre Superfly 8. De er lavet med Flyknit for den bedste pasform og fleksibilitet og med knopper, der er skabt til acceleration og greb. Og vi skal ikke glemme den store innovation på de nye Mercurial - Vaporposite, der består af Duragon WT, Engineered Mesh, Titan Synthetic og Avail Q Lining.

‘Spark Positivity’ er lavet til at kickstarte den kommende sæson med Cristiano Ronaldo. Du kan sige, at manden ikke er en levende legende. Han er kendt for sin stærke teknik og sin vanvittige mængde mål - sæson efter sæson. Men han er også kendt for sin mentale styrke, hans forberedelse og dedikation til at blive en bedre version af sig selv. Det er dét, der har gjort Ronaldo til den, han er i dag.

Ingen kan inspirere unge mennesker som ham. Alle burde have hans hårde arbejde og dedikation som inspiration. Der er ingen som ham på det punkt.

De nye støvler symboliserer dette. Og beskeden er simpel: "Start med at arbejde hårdt nu! Spark Positivity". CR7 vil gerne opfordre folk til at være positive - både på og udenfor banen. For når du har en positiv tilgang til tingene, så kan du nå store ting. Ligesom Cristiano selv.

Du kan få fingrene i et par af disse støvler hos Unisport før alle andre! Så hvis du gerne vil ligne Ronaldo og starte din fodboldrejse, så er tiden kommet!

Du kan finde ‘Spark Positivity’ ved at klikke lige her!