adidas Copa Sense Inner Life | Ny limited colourway til Copa Sense

15.03.2021

Skrevet af Sandra

Den nye Copa Sense er blevet vendt på vrangen og ud af det kom der en ny colourway - hvilket giver os nogle seriøse forårs vibes. Vi har ventet på en hvid Copa, og her er den! Så lad os tage et kig på støvlen, der vender vores verden på hovedet bare ved at vende støvlen på vrangen.

UNLOCK YOUR SENSES

Navnet siger det hele; adidas Copa Sense + Inner Life. Vi ser Copa Sense fra en helt anden vinkel, nemlig indefra i stedet for udefra. Men hvad er det egentlig der gør denne colourway så speciel? Udover at det selvfølgelig er en Limited Edition. Bare rolig, det fortæller vi dig nu

Copa Sense + Inner Life

Copa Sense Inner Life er nok den støvler der kan forsklare bedst, hvad der gør den nye Copa Sense så speciel. Hvis du bare kigger på Inner Life, vil du hurtigt se, hvordan grafikken og designet fremhæver de vigtige områder og teknologier som støvlen indenholder. Disse simple ting kan forklare hvordan den nye Copa Sense er og hvordan den er bygget. Alt dette lyder jo meget nice, men det rigtige spørgsmål er - hvordan viser grafikken egentlig helt præcist teknologierne på Inner Life?

Altså, hvis vi kigger nærmere på overdelen, kan vi se hvordan de vigtigste nøgle teknologipunkter er markeret, i forskellige farver. Vi kan se hvordan disse Touchpods er markeret med blå og rød, både ind- og udvendigt. Ved hælen kan man også finde nogle af disse Sensepods markeret med en lys gul farve. Så disse farvede markører viser nogle af de vigtigste elementer på Copa Sense. Udover farvemarkørerne, finder du også nogle linjer - endda nogle prikkede linjer - hvilket virkelig tager os med bagom processen og tankerne bag støvlen. IDet er næsten som skitserne af en støvle kommer til livs!

Tag et kig på den helt igennem betagende Copa Sense Inner Life nedenfor, og læs mere om støvlen under billederne.

Fortsættes nedenfor

Teknologierne i Copa Sense Inner Life

Lad os tage et kig på teknologierne som adidas har valgt at fremhæve på denne støvle. På overdelen finder du den farvemarkeret og innovative teknologi kaldet Touchpods, som giver den bedst mulige kontrol og pasning af bolden. De gulefarvede Sensepods på hælen hjælper dig med at få den ultimative lockdown. På indersiden finder du stadig Sensepods som giver sublim komfort - selvom de ikke alle er markeret udefra. Sålen er Senseframe, og den hjælper dig med at give stabilitet og trækkraft, når du har støvlen på. Alle disse teknologier kombineret giver støvlen en fin balance mellem komfort og stabilitet. Hvis du vil vide mere om teknologierne, kan du læse om teknologierne her.

Fodboldspillere i Copa Sense

Vi kender alle én specifik spiller, som elsker Copa og det har ikke ændret sig med Copa Sense Inner Life. Det er selvfølgelig the one and only Paulo Dybala. Han har været frontmand for Copa i noget tid nu og det kommer nok ikke til at ændre sig foreløbigt, efter han har spillet i Inner Life.

Er du også fan a Copa og specielt Copa Sense, Så skynd dig og få fat i et par af støvlerne lige her! De er limited, så du må hellere skynde dig!