Unisport x PUMA | 'Ultra XXV' er den ultimative Unisportstøvle

06.12.2020

Skrevet af Sandra

Vi er i slutningen af 2020. Et år, som har været temmelig vanvittigt på mange måder. Hos Unisport har vi fejret vores 25-års jubilæum. Og selvom 2020 næsten er overstået, er vi ikke færdige med at fejrer endnu. Vi har stadig noget gemt i ærmet. Og en af disse ting kaldes Ultra XXV.

PUMA og Unisport har lanceret nogle temmelig awesome støvler hele året! Vi har set den svimlende PUMA Future Paris, hvor vi samarbejdede med Jok'Air. Bagefter lancerede vi de ultra populære PUMA Ultra The Drip støvler, hvilket blev udsolgt på mindre end en dag!

PUMA x Unisport Ultra XXV

Nu er det tid til den ultimative Unisport fodboldstøvle - og den hedder PUMA x Unisport Ultra XXV. I dette PUMA x Unisport samarbejde, hylder vi Unisports 25 års jubilæum. Støvlerne er ekstrem limited, med kun 25 par på verdensplan (et nik til de 25 år). Og det er selvfølgelig en Unisport-eksklusiv støvle, hvilket betyder at du ikke kan finde den andre steder end her hos Unisport. Vi er temmelig vilde med denne støvle. Og håber at du også er! Tjek det ud nedenunder.

Fortsættes nedenfor

Logo mani

Et hurtigt kig på PUMA x Unisport 1.1 Ultra XXV, og du vil sandsynligvis blive forelsket i de mange detaljer. Støvlerne er lavet af 3 primære farver; grøn, hvid og navy blå. Og det er ikke bare hvilken som helst grøn - det er Unisport grønt. På siden ser du den grønne base med mange logoer på. Logoerne er faktisk tre forskellige logoer; et Unisport-logo, det berømte PUMA logo og derefter det specielle Unisport 25-års jubilæumslogo. En fantastisk detalje!

På det forreste af støvlen, finder du en hvid overdel med navy linjer. Og som altid på en Ultra, vil du også finde den springende PUMA kat på ydersiden af den forreste del af støvlen - denne gang i en navy blå. Sokken og snørebåndene er også navy. Denne støvle er virkelig noget helt specielt - og vi er ret glade for det hos Unisport!

Tekniske specifikationer

Støvlen er en PUMA Ultra og har alt det bedste fra den letteste speed støvle i verden. Vi taler om MATRYXEVO tech og GribControl, som sikrer maksimal greb om bolden under alle vejrforhold. Oven i det - eller faktisk under - er PUMA Ultra XXV udstyret med PEBA SpeedUnit ydersål, som gør dig ultrahurtig.

Hvis du ønsker at få dine hænder i disse ekstrem limited, kun hos Unisport, jubilæum støvler - så følg linket nedenunder. Du bør nok skynde dig lidt - der er kun 25 par!

Du kan få den ultra eksklusive Unisport eksklusive PUMA x Unisport Ultra XXV lige her!