PUMA x Jok'Air x Unisport | Paris City Pack

17.10.2020

Skrevet af Lasse

Det her er nok årets største collab'. Unisport kan stolt introducere en helt speciel limited edition støvle skabt i samarbejde med den franske rapper Jok'Air og PUMA.

Paris City Pack er navnet på støvlen, der er inspireret af Jok'airs historie. Støvlen er udsmykket med mange små detaljer og referencer til den franske rappers rejse fra gaderne til de store scener. Vi er således virkelig glade for at kunne introducere dig til denne vilde støvle!

I anledningen af vores 25 års jubilæum i Unisport, og vores butiks 1 års jubilæum i den franske hovedstad, tænkte vi, at vi ville lave noget stort. I mere end et år har vi derfor arbejdet på at lave den her vilde støvle med Paris som omdrejningspunktet. Lige fra produktionsprocessen til det overordnede design og ned til de helt små detaljer. Sammen med Jok'Air har vi i Unisport arbejdet hårdt for at nå frem til dette vidunderlige resultat. Dette par støvler er altså symbolet på Paris - en by, hvor alt er muligt. Jok'Air drømte stort, slog sit navn fast i denne by og blev dermed en af de største franske rappere i verden. Nu er det din tur til at drømme stort!

Kom med på rejsen omkring støvlens design.

Fra gaderne til berømthed

Jok'Air har vandret rundt i Paris' gader i søgen efter succes. Jok'Air har på egen hånd oplevet hvordan det er at gå fra dystopisk mørke til blændende succes i rampelyset, og det er præcis, hvad det gyldne kort over Paris skal udvise.

Oprindelsen

Gaderne er hvor kunst udleves. Derfor finder du 'Paris' skrevet under sålen i en gylden farve og graffiti-lignende skrifttype - en lille hyldest til graffitien, der dominerer gadebilledet, hvor Jok'Air voksede op.

Paris - Jok'Airs by

Kun 75 par. Jok'Air voksede op i Paris, der er Frankrigs 75. 'departement' og derfor er der kun lavet 75 par. Som en lille hæder til byen, har pløsen og snørebåndende fået skrevet 'P7RI5'. En lille detalje, som er mega fed!

Støvlerne vil blive båret af den franske fodboldstjerne, Allan Saint-Maximin, i dagens kamp mellem Newcastle og Manchester United.

Hvordan kan du få fat i støvlerne?

Støvlerne vil først være tilgængelige helt eksklusivt i vores butik i Paris fra klokken 10:00. Hvis du tilfældigvis er i Paris, så kom forbi butikken for at tjekke støvlen ud - og mød endda den franske rapper Jok'Air i egen høje person!

Hvis du desværre ikke er i Paris, så fortvivl ej! Støvlerne vil også være tilgængelig på vores hjemmeside fra kl. 18:00 via linket nedenfor. Vi vil råde dig til at være klar til tiden, da støvlen som sagt er ekstremt eksklusiv.

Find de nye PUMA Paris City Pack støvler hos Unisport her fra 18:00!