Har du 'the drip'? | Unisport x PUMA lancerer The Drip

26.10.2020

Skrevet af Lasse

Wow! Sæt dig godt til rette og spænd sikkerhedsselen, fordi nu kommer et af årets sygeste, vildeste og fedeste par støvler. Øhm, ej - vent lige! Det ER faktisk årets sygeste, vildeste og fedeste par støvler! Og ved du hvad? Vi har faktisk været med til at lave dem her. Unisport og PUMA har slået pjalterne sammen for at lave de her vilde par PUMA Ultra ved navn The Drip. Hvis du vil lære mere omkring disse skønheder, så læs videre og så vil vi introducere dig til tankerne og historien bag støvlerne.

2020 er året, der markerer Unisports 25 års jubilæum som fodboldbutik på denne jord. Men vi er meget mere end bare en butik. Vi er kæmpe fans af fodboldstøvler. Og som støvlefans, -nørder og -aficionados er vi jo nødt til at lave en 25 års jubilæumsstøvle. Andet ville være mærkeligt! Derfor har vi slået os sammen med PUMA og lavet et par Unisport-eksklusive støvler (i bare 95 par!), som indkapsler begreber såsom innovation, 'swagger', arv og vigtigst af alt; The Drip!

To-farvede støvler

Nu introducerer vi dig til historien bag, hvorfor støvlerne ser ud som de gør. Ser man tilbage på de seneste 25 års fodboldhistorie, så har der været en del spektakulære fodboldstøvler gennem tiden. Et af de designs, som altid har fået os til at spærre øjnene op og løfte øjenbrynene er de par støvler, der har to forskellige farver. Altså, hvor den venstre støvle er en slags farve og den højre støvle er en anden slags farve. Udover at det ser fedt ud, gør det også, at man føler man får to forskellige par støvler i ét par. Og når man elsker at have mange støvler ligesom os, så er det jo mega fedt!

En af de første gange vi så dette slags design var tilbage i 1998 til VM. Her havde Rigobert Song et par PUMA King Top Pro. På venstre fod havde han en rød støvle og på højre havde han en gul støvle. Og det er præcis denne kombination, der har gjort, at vi har farvet The Drip med lige præcis disse to farver - rød og gul. Det ser fedt ud, ikke sandt?

The Drip

Hvis du har ‘the drip’ betyder det, at du har 'swagger' - specielt hvad angår dit udseende og outfit. Du er fed. Du er sej. Du er cool. Du har det, man kalder 'the sauce'.

Hip-hop kunstnere har brugt begrebet 'sauce' som et andet slags slang ord for ordet 'swagger' og omkring luksuriøst tøj og accessoires, siden cirka 2013. Betydningen kommer nok fra, at "sauce" betyder, at noget bliver tilføjet en form for "pikant og glød". Med andre ord - hvis din 'sauce' er 'dripping', så har du virkelig noget fedt og lækkert tøj på. Du ser altså ret vild ud.

Dermed tænkte vi, at når du ifører dig det her par Ultra, så kunne man sagtens sige, at din 'sauce' er 'dripping'. Og derfor blev navnet “The Drip” født.

Fortsættes nedenfor

Eksklusiv støvle med et vildt design

Som nævnt i starten er The Drip en Unisport-eksklusiv støvle. Det betyder, at Unisport er det eneste sted i verden, hvor du kan købe denne støvle. Og der vil som sagt kun være 95 par i hele verden (95 er et specielt tal for os, da vi blev grundlagt i 1995). Det er også derfor, du finder teksten “1 of 95” på venstre hæl. På højre hæl finder du det romerske tal “XXV”, som betyder '25' og dermed hylder vores jubilæum.

Som du kan se på billederne ligner det, at 'sauce' faktisk 'dripper' af støvlerne - i farverne rød og gul. På indersiden af støvlerne står der 'PUMA' skrevet i store hvide blokbogstaver og på overdelens forreste del finder du PUMAs logo - også farvet i hvid. Sålerne er i rød og gul, ligesom den dryppende grafik på overdelen.

For at opsummere - vi har lavet et bogstaveligt ordspil på begrebet 'the drip' og smeltet PUMAs nyeste innovation PUMA Ultra sammen med et af PUMAs klassiske designs, og det er endt i et resultat med en dryppende grafik med to forskellige farver. Lyder det ikke vildt?!

Teknologierne

Ligesom de andre PUMA Ultra er The Drip vanvittig hurtig og let. Den vil selvfølgelig have den vævede MATRYXEVO-overdel i form af Aramid og karbon fibre, som leverer minimal vægt og et sikkert lockdown. Overdelen er også pansret med GribControl, som giver maksimalt greb i alt slags vejr. Sidst men ikke mindst er The Drip udstyret med den hurtige PEBA SpeedUnit ydersål og v-formede knopper, der skal give dig maksimal acceleration.

Hvis vi skal være helt ærlige - vi er rimelig begejstrede omkring dette par støvler. Ikke kun fordi vi har lavet vores eget par støvler, hvilket er en drengedrøm. Men også fordi resultatet er meget vildere end vi kunne have forestillet os! Og så er det endda et par PUMA Ultra, der er en af de bedste støvler på markedet. Jamen - det kan jo ikke blive vildere!

Hvis du gerne vil have fingrene i de her meget eksklusive, Unisport-forbeholdt, 'en ud af 95' par støvler - eller du bare gerne vil have lidt 'swagger' og 'sauce' ind i dit liv - så tryk på linket nedenfor. Eller du kan tjekke lidt flere billeder ud nedenunder.

Du kan få de ultra eksklusive Unisport x PUMA Ultra 'The Drip' lige her!