Nye støvler fra Nike | Byd velkommen til Phantom GT

03.08.2020

Skrevet af William

De nye støvler fra Nike kommer med nye teknologier og et vildt design. Se dem her.

Det er et stykke tid siden vi så en helt ny støvle fra Nike. Det var tilbage i januar 2019, hvor de præsenterede Phantom VNM. Vi har siden set en masse fantastiske farver og kollektioner fra Nike. Og nu er det tid til endnu en - Nike Phantom GT.

Det betyder, at vi skal sige farvel til Venom og Phantom VSN. Den eneste Phantom nu vil være GT. Og der kommer ikke kun én, men TO farvevarianter til denne lancering. Lad os tage et kig på billederne og tale om støvlerne bagefter.

Fortsætter under billederne

Phantom GT har fokus på, at man skal vise sine evner på fodboldbanen. Og til det skal du have de bedste teknologier.

Det første, vi skal se på, er Generate Texture - nøgleteknologien i Phantom GT. Sammen med FlyKnit-overdelen får du en barfods-følelse, der stadig giver dig greb på bolden. Teksturen er lavet med avanceret software og baseret på studier omkring, hvor meget kraft man bruger i driblinger, skud og afleveringer.

Støvlerne har en Hyperquick-sål, der hjælper dig i små områder, så du kan drible og vende på stedet - og den hjælper dig med acceleration, så du kan løbe fra din modstander.

Den tynde Flyknit-overdel giver dig et meget personligt, tætsiddende fit, der passer til de fleste fødder og giver dig en perfekt overgang fra sok til støvle.

 

Designet på støvlerne er noget for sig. Vi ser tre Nike-logoer på overdelen. Et på hver side af hælen og et stort på fronten af overdelen, der leder tankerne tilbage til de gamle Hypervenom. Phantom GT-navnet står på siden i en stribe, der løber langs med sålen. Og så har vi den vilde Hyperquick-sål med et vildt, stribet design.

Du kan købe Phantom GT eksklusivt hos Unisport lige her!