New Balance skruer op for varmen på Furon og Visaro

20.11.2015

Skrevet af Mathias

For et par uger siden lancerede New Balance deres blackoutede og whiteoutede støvler til stor glæde for alle fans af de mere nedtonede støvler. Selvom de simple design er cool, så har man nogle gange brug for lidt mere farve i de mørkere vinter måneder, og det er præcis hvad New Balance sørger for nu. Få en bedre ide om hvad dealen med de nye støvler er.

New Balance Furon har faktisk ikke ændret sig meget, hvis man tænker over det, fordi det eneste de har gjort er at smække noget orange på sålen og logoet, men det ændrer bare dens visuelle fremtoning enormt meget! Det er et stærkt alternativ for spillere, som følte at det var lige en tand for meget at få fuldt blackout, men stadig ville have en støvle med lidt stil. Jeg er kæmpe fan og det er fedt at se at New Balance lytter til deres fans feedback.

New Balance Furon støvlen er lavet til spilleren der tager sine chancer når de kommer. Det lader dig udnytte dit fysiske potentiale fuldt ud med et stærk indbygget skelet i støvlen, så du kan kaste dig ud i de skarpeste cuts i banen og have fuld tiltro til dine støvler. Derudover har angriberstøvlen også et aggressivt knopsystem, så du virkelig kan få mest muligt ud af dine træk.

Hvor der var lidt sort på Furon støvlen, så har New Balance gået helt amok med Visaro kontrolstøvlen. Den nye farvevariant har det passende navn “Lava Fireball” og jeg kunne ærlig talt ikke have beskrevet den bedre selv. Nogle af verdens bedste kontrollerende midtbanespillere, som Aaron Ramsey, starter angreb ved at tage aggressive løb frem i banen og man kan næsten forestille sig Arsenal manden flyve op af banen som en ‘Fireball’.

Du kan bestille den nye New Balance Visaro og Furon støvle lige her.

New Balance Visaro støvlen er, selvom den er forholdsvis ny, allerede utrolig populær og denne farvevariant gør intet for at formindske den hype. De sidste par Visaro farvevarianter har været forholdsvis afslappede, så det var på tide med noget ild!

Vejret udenfor er skod, for at sige det mildt, men nu har vi da noget at varme os på de næste par måneder. Kunne du se dig i de nye Furon og Visaro støvler? Og hvilken er mest vellykket?