2020/21 Dortmund-trøje | Ny hjemmebanetrøje for 'die Schwarz-Gelben'

30.06.2020

Skrevet af Milan

PUMA x BVB er klar til den nye 2020/21 Bundesliga-sæson med en vild, ny hjemmebanetrøje til 'die Schwarz-Gelben'.

Det er kun et par uger siden vi så de første trøje-lanceringer for den kommende 2020/21-sæson, som var Bayern Münchens hjemmebanetrøje og Ajax' udebanetrøje. Nu er det tid til at 'die Schwarz-Gelben' - som oversættes direkte til "de sorte og gule" - skal have ordet, da PUMA introducerer os for en ny trøje - og når vi siger ny, så mener vi det. Bare se på billederne forneden, før vi diskuterer detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Det er ingen overraskelse, at den nye Borussia Dortmund hjemmebanetrøje indeholder holdets ikoniske- og klassiske farver i en vanvittig gul og sort-kombination.

Men som du kan se ser det denne gang ud til, at nogle visuelle ændringer er blevet foretaget, da det meste af trøjen foran er afsluttet i et elektrificerende (ja, bogstaveligt talt) grafisk design, der ligner lyn.

Tilsyneladende kommer inspirationen fra 'Westfalenhalle', som er en metrostation og et vigtigt vartegn på rejsen til Signal Iduna Park - Borussia Dortmunds stadion.

Derudover huser stationen den stjerne, der fører til det sande hjem for enhver BVB-fan. Således er der - som du kan se - blevet tilføjet en masse symbolsk betydning til trøjen.

En anden bemærkelsesværdig ændring er naturligvis det nye 1&1 sponsorlogo i midten af trøjen i stedet for Evonik - deres tidligere sponsorer. Så ikke alene er BVB tilbage med et unikt design til deres fantastiske nye hjemmebanetrøje - de har også skiftet sponsorer.

Hjemmebanetrøjen fuldføres med sorte shorts og gule sokker.

Vi kan helt sikkert ikke vente med at se Erling Haaland, Jaden Sancho og Marco Reus rocke deres nye hjemmebane-sæt på Signal Iduna Park.


Støt BVB og få deres nye hjemmebanetrøje hos Unisport