Dortmund Trøje

Et af de populære klubber i Europa, er uden tvivl også Borussia Dortmund, som spiller hjemme på Signal Iduna Park. Er du på jagt efter en Dortmund hjemme eller udebanetrøje, så kan du finde dem lige her i vores Dortmund shop. Du kan også få tryk på trøjer, så vælg imellem dine yndlingspillere eller få dit eget navn og nummer på trøjen. Altid lynhurtig levering hos Unisport!

Læs mere
Dortmund Trøje
Kompakt Normal
Filter

En af arbejderklubberne i Tyskland, er hvad du finder lige her – samtidig er det også en af de klubber, som har gjort sig positivt bemærket igennem tiden, ved at spille angrebsfodbold i verdensklasse og har blomstret med talenter. Spillere som Marco Reus, Mario Götze og Robert Lewandowski, er alle spillere der har udviklet deres talent, mens de stolt har båret Borussia Dortmund trøjen. Vil du gerne investere i en af de gul/sorte fodboldtrøjer fra klubben, har du selvfølgelig mulighed for at gøre det lige her på Unisport.dk.

Klubbens hjemmebane og stadion er Signal Iduna Park, og har en kapacitet til hele 80.000 tilskuere. Under Dortmunds kampe, vil du opleve så mange supportere bære den gule trøje, at de danner en majestætisk gul mur, også kendt som Südtribüne.

Vil du gerne have en Dortmund trøje – har du rig mulighed for at finde den her på Unisport.dk. Alt du skal gøre er at finde ud af, hvilken størrelse din nye Dortmund fodboldtrøje skal have, om der skal være tryk på den eller ej, og om du skal have mere end en Dortmund fodboldtrøje.

Vi gør det let for dig at vælge din nye Dortmund fodboldtrøje her.