Dortmund Trøje

Europas mest støttede hold, er uden tvivl Borussia Dortmund, som spiller hjemme på Signal Iduna Park. De har haft nogle hårde år, men de er på vej tilbage til toppen og er i kampen om liga titlen. Er du på jagt efter en Dortmund hjemme eller udebanetrøje, så kan du finde dem lige her i vores Dortmund shop. Du kan også få tryk på trøjer, så vælg imellem dine yndlingspillere eller få dit eget navn og nummer på trøjen.

Læs mere
Dortmund Trøje
Kompakt Normal
Filter

En af arbejderklubberne i Tyskland, er hvad du finder lige her – samtidig er det også en af de klubber, som har gjort sig positivt bemærket igennem de sidste år, ved at spille angrebsfodbold i verdensklasse. Det er helt uden tvivl Dortmund, der her tales om, og vil du gerne investere i en af de gul/sorte fodboldtrøjer fra klubben, har du selvfølgelig mulighed for at gøre det lige her på Unisport.dk.

Når du kigger på klubben, er det ikke just de helt store verdensstjerner klubben har, det er dog spillere lige under, der i en samhørighed har fået det til at virke rigtigt godt, og så er der alligevel et par spillere, som har været noget helt unikt. Lewandowski som en af angriberne, kan noget som kun få andre angribere også kan.

Vil du gerne have en Dortmund trøje – har du rig mulighed for at finde den her på Unisport.dk. Alt du skal gøre er at finde ud af, hvilken størrelse din nye Dortmund fodboldtrøje skal have, om der skal være tryk på den eller ej, og om du skal have mere end en Dortmund fodboldtrøje.

Vi gør det let for dig at vælge din nye Dortmund fodboldtrøje her.