Vær forberedt på dårligt vejr | Unisport hjælper dig

14.03.2020

Skrevet af Claus

Det er altid godt at være i stand til at stå imod regn, vind og kulde, når man spiller fodbold. Her kan du få en guide til at forberede dig selv bedst muligt.

En af de bedste ting ved at spille fodbold er, at der er udenfor i den friske luft. Mærke vinden, lugte græsset og nyde varmen fra solens stråler.

Det er dog ikke altid sådan scenariet vil være. Vinden kan være kold, græsset kan være en mudret omgang og varmen fra solen kan blive erstattet af regn og måske endda sne! Så hvad gør du, når du gerne vil blive ved med at spille spillet du elsker - men du ikke ønsker at blive ukomfortabel eller syg?

Du forbereder dig selv! Og Unisport hjælper dig med det. Her er nogle af de bedste tips til, at blive klar til at møde elementerne på banen:

Jakker

Det våde vejr kræver det rigtige udstyr. Kolde temperaturer eller regn er nogle af de forhindringer du vil møde i livet som fodboldspiller. Det er vigtigt at holde sig tør og varm under træning for at du kan performe bedst muligt.

Langærmede trøjer er en perfekt måde til at have en mellemlag på. Det vil holde dig varm og komfortabel mens du spiller fodbold, men vil ikke distrahere dig, da det er lavet til atletisk brug.

For at holde dig selv tør, bør du få dig en regnjakke. Der er næsten ikke noget værre end at være våd før du er gået i gang. Så det er et utvilsomt must-have under sæsonen med dårligt vejr! Du kan finde et stort udvalg af regnjakker og overdele hos Unisport.

Tjek de seneste jakker og overdele ud her.

Baselayer

Det er godt at have det yderste lag på plads, men du får også brug for at holde varmen så tæt på kroppen som muligt. Du får derfor brug for det seneste baselayer som de professionelle spillere bruger. Du kan finde baselayer med korte eller lange ærmer. Korte eller lange tights. Alle med den samme funktion - fjerne sveden fra din hud hurtigst muligt, så du ikke bliver kold.

Unisport har et stort udvalg af baselayer fra de største brands. Få det seneste udstyr nu!

Halsedisser

Du kan beskytte din krop så meget du vil, men mange glemmer at beskytte deres hals når det er koldt. Derfor bør du få dig selv en halsedisse.

Hos Unisport kan du finde en stort udvalg af halsedisser, inklusiv de populære Snoods fra Nike. Du kan få din egen halsedisse i forskellige former, designs og farver - de vil holde din hals varm og beskyttet.

Vi har halsedisser fra Nike, adidas, PUMA og mange andre. Find din i dag!

Spillehandsker

I stedet for at løbe rundt og klappe i hænderne for at holde dem varme, hvorfor så ikke få et par spillehandsker? Tag dig af dine hænder så de ikke bliver kolde. Det vil gøre det lettere at snøre dine snørebånd, kaste bolden eller bare holde dig i et bedre humør.

Hos Unisport har vi handsker med klublogoer på og fra de største brands i verden.

Tjek alle vores spillehandsker ud lige her!

Hatte og huer

Vi mister mest af vores kropsvarme gennem vores hoveder. Så når det er kold har du brug for at beskytte toppen. Nogle føler sig ikke komfortable eller cool når de bærer en hue eller en hat. Når det er blæsende, mørkt og temperaturen er lav, så vil du takke dig selv for at have en.

Det gode er, at Unisport har et stort udvalg i hatte der vil få dig til at se godt ud og holde dig varm. Så kan du vælge de bedste fra Nike, adidas PUMA eller et helt fjerde brand.

Find din nye hue i dag!

Nu er du klar til at kæmpe mod kulden. Vinden, lave temperaturer og regn kan bare komme an - du vil slå det uanset hvad, hvis du vælger at forberede dig. Få alt det nyeste og bedste udstyr hos Unisport NU!