Ny tilføjelse til Nightfall | Den næste React Gato er her!

12.03.2020

Skrevet af William

Den har været undervejs i et stykke tid. Men nu er ventetiden ovre. Den anden udgave af de populære Nike React Gato er netop lanceret - og du kan få dem hos Unisport!

I januar så vi lanceringen af Nike React Gato . De spektakulære sko til street- og indendørsfodbold fik os alle til at måbe med sit vilde design. Så fik vi endnu en lancering af sko fra Nike - Nightfall - der bestod af tre sko. Nike Lunargato, the Nike Premier II Sala og Nike Tiempo React Legend. Nu er Nightfall komplet med den nye React Gato. Nyd disse billeder af de smukke sorte og orange skønheder - og så taler vi om teknologierne bagefter!

Fortsætter efter billederne

Som vi har talt om før, så ligner Nike React Gato ikke noget, vi har set før, når det gælde indendørs fodboldstøvler. Lad os kigge på detaljerne.

Overdelen består af Flyknit. Dette giver dig en mere komfortabel sko end du normalt ville få til street- eller indendørsfodbold. Nogle indendørs sko er næsten identiske med FG-versionen, men med en flad sål i stedet for knopper. Men React Gato er specialiseret til spil på små baner. Flyknit klæber sig om din fod og hælen sørger for, at holde dig stabilt fast. Dette hjælper dig, når du skal lave hurtige vendinger og tricks for at snyde din modstander.

Men der er stadig nogle af de samme elementer, som vi ser på andre Nike fodboldstøvler. Det stor Swoosh på ydersiden af overdelen liger det, som vi ser på de nyeste Nike Mercurial fodboldstøvler. En fin detalje og en god måde at holde det samme tema hos Nike.

 

Lad os lige tjekke ydersålen ud. Det er den, der stikker ud og virkelig fanger vores opmærksomhed. Den forreste del består af ni 'pods' callede Nike Touch 360. Disse pods går faktisk hele vejen igennem sålen, så du kan mærke dem på indersiden af skoen når du har den på. Det vil sige, at de kan bevæge sig op og ned når man lægger pres på dem. Denne innovation vil optimere dit touch og greb på bolden - og give dig en følelse som du aldrig har prøvet før mens du spiller fodbold på små baner.

 

Resten af sålen er lavet af de velkendte Nike React, der giver dig den bedst mulig responsivitet, når du bevæger dig.

Vil du gerne styre gaderne og indendørs-banerne?


Køb de nye Nike React Gato Nighfall hos Unisport nu.