Bliv en legende på de små baner | Nike Nightfall er her!

13.02.2020

Skrevet af Lasse

Vi kender alle følelsen. Du samles med dine venner til en hurtig fodboldkamp. Men ikke ude på grønsværen. Det kan være indenfor i hallerne, ude i gården eller på gaderne. Alt du har brug for er det fedeste udstyr. Og det kan du nu få hos Unisport - Nike Nightfall kollektionen er landet!

Fodbold handler om mere end bare at vinde kampe. Specielt når det kommer til duellerne på de mindre baner, hvor det også handler om at vise sin modstander, hvordan det skal gøres. Der er nemlig ingen bedre følelse end når du bruger dine bedste tricks, som du har øvet dig på om og om igen, og endelig lært.

Men du har også brug for det bedste udstyr for virkelig at kunne blære dig. Og det er her, at Nike Nightfall kommer ind i billedet. Disse sko vil helt klart få det bedste ud af dig og dine skills med en fodbold. Lad os tage et nærmere kig på dem!

Fortsættes nedenfor

Nike Nightfall består primært af tre forskellige siloer - Premier Sala, Lunargato og Tiempo Legend 8 , som kommer i 3 forskellige prisklasser. Det betyder, at der i alt kommer fem sko fra Nike, der er lavet med øje for kampene på mindre baner.

Lad os tage et kig på Premier Sala først. Ruskindsoverdelen er perfekt for dit touch og åndbarheden i skoen. Sålen er lavet med Nike Lunarlon skum for at give dig den bedste og ypperste støddæmpning mens du spiller - uanset om det er indendørs eller udendørs.

Lunargato er mere rå og passer bedre til street-kampene. Den er lavet af blødt læder for den bedste komfort. Forfoden er lavet af det genanvendte Nike Grind-materiale for at gøre skoen mere slidstærk og øge holdbarheden, når man spiller på de hårde underlag. Nike Lunarlon-teknologien er også at finde på denne sål for at give dig de bedste støddæmpelse, når der er brug for det. Teknologien er faktisk en del af de fleste Nike-modeller.

Tiempo Legend 8 er ligesom FG-støvlen - produceret i høj kvalitet. Det 3D printede læder på overdelen giver dig et sublimt touch og finesse. Skoene vil give dig den bedste lockdown og stabilitet med Quadfit Mesh, som jo også er på fodboldstøvlerne.

Alle de nye sko til spillene på de små baner er klar til dig hos Unisport nu.

Find Nike Nightfall lige her