Klar til at overtage indendørs fodbold? Nike React Gato er landet!

05.02.2020

Skrevet af Lasse

Nike ved virkelig, hvordan man innoverer. Og når det kommer til fodboldstøvler og teknologier ligger de helt i top. Det har de endnu engang bevist i dag!

Der er bare et eller andet over indendørs fodbold. Den lidt klæbrige følelse på gulvet. Farten på spillet. Driblingerne. Alt i alt, en helt anden måde at spille vores elskede fodboldspil på.

Når du modtager bolden på den lille bane, så har du ikke meget tid til at tænke før modstanderen er helt oppe i hovedet på dig. Du er nødt til at være hurtig, smidig og klog. For at være det, har du brug for de rette værktøjer. Og nu kan Nike hjælpe dig, igennem noget fuldstændig ekstraordinært gear.

Det er tid til at byde velkommen til den helt nye React Gato. Lad os udforske dem efter billederne!

Fortsættes nedenfor

React Gato ligner ikke nogen ordinær indendørssko. Det første man lægger mærke til på overdelen er dens Flyknit materiale, som gør at React Gato er meget mere behagelig end hvad vi ellers finder på indendørssko.

Nogle gange er indendørssko nærmest kloner af en FG-støvle, bare med en fladere sål. Men React Gato er speciallavet til indendørs fodbold. Flyknit-overdelen vil nærmest omfavne din fod og hælen vil sørge for, at du er locked-down. Den vil altså hjælpe dig med at være så stabil som muligt i de situationer, hvor du drejer og vender for at snøre din modstander.

Designet af overdelen inkluderer Swooshet som vi kender det fra Nike Mercurial Vapor og Nike Mercurial Superfly, hvor Swooshet er cuttet lidt i bunden. En lækker og meget moderne detalje fra Nike.

Det er dog sålen, der er den mest interessante del af React Gato. Forfoden af sålen indeholder ni "pods" kaldet Nike Touch 360. Disse pods går faktisk hele vejen igennem sålen, så du kan mærke dem på indersiden af skoen når du har den på. Det vil sige, at de kan bevæge sig op og ned når man lægger pres på dem. Denne innovation vil optimere dit touch og greb på bolden - og give dig en følelse som du aldrig har prøvet før mens du spiller fodbold.

Resten af sålen er lavet med Nike React cushioning for at hjælpe dig via det bedst mulige energiafkast og -reaktioner på dine bevægelser.

Disse sko vil blive båret af nogle af de største stjerner indenfor futsal, blandt andre Ricardinho, hvilket virkelig er et kvalitetsstempel.

Hvis du vil være en del af eliten og overtage hallerne, kan du få fat i Nike React Gato her hos Unisport