Hvis der er et hold man skal kigge efter ved slutrunderne, så er det uden tvivl det tyske mandskab. I november blev den tyske landsholdstrøje til VM i Brasilien præsenteret og nu er udebanetrøjen også kommet. Og det er bestemt ikke et skuffende syn

De færreste hold hold har en lige så imponerende og stolt tradition i VM sammenhæng, som det tyske landshold. Når de tyske giganter derfor trækker de tyske farver over hovedet, skal det udstråle den stolthed der præger "Die Nationalmannschaft".

Kunne du tænke dig at få fingrene i den nye Tyskland udebanetrøje, så klik her - kun 499,-

Adidas er med denne udebanetrøje, dog gået mod traditionerne. Historisk set har vi været vant til at se tyskerne i et grønt udebanesæt, men de seneste år har tyskerne flirtet med røde og sorte farver og ved VM i Brasilien vil tyskerne for første gang nogensinde spille i en sort/rød farver i horisontale striber, med tilhørende sorte shorts og sokker.

Dermed leder udebane sættet tankerne hen på Flamengo, som til daglig slår sine rødder løs i den brasilianske storby Rio de Janeiro, hvor VM finalen også skal spilles. Og selvom tysk fodbold ikke ligefrem er kendt for at spille samme type sambabold, som de er kendt for i Brasilien, så er Mesut Özil alligevel svært begejstret for sammenligningen: "Det vil helt sikkert bringe os held til slutrunden i Brasilien".

Kunne du tænke dig at få fingrene i den nye Tyskland udebanetrøje, så klik her - kun 499,-

Går vi helt tæt på trøjen, kan vi se at Adidas har inkorporeret nogle fine linjer ind i de røde horisontale striber. Det er bestemt ikke en tilfældighed. Det repræsenterer nemlig den stærke holdånd og integration, som det tyske mandskab altid har besiddet.

Med denne udebanetrøje er der ingen tvivl om at Adidas har forsøgt at skabe meget mere end bare en fodboldtrøje. Jürgen Rank, som er Chief Designer for fodboldtøj i Adidas forklarer: "Trøjen er en stærk erklæring, som understreger de unge tyskers modebevidste livsstil, deres åbenhed og ukonventionelle attitude."

Således har Adidas skabt en trøje med et stærkt blikfang og et moderne og stilistisk design. Fodboldtrøjen, der også har fået en rugby-inspireret krave, kan altså sagtens også iføres, når du til sommer tager til strand- og havefester.

Kunne du tænke dig at få fingrene i den nye Tyskland udebanetrøje, så klik her - kun 499,-

Tyskland har med denne udebanetrøje brudt nogle traditioner og skabt et stilistisk sæt, som samtidig udtrykker den tyske stolthed. Tror du at at trøjens brud med traditionerne også kan hjælpe tyskerne med at bryde traditionerne på banen og blive verdensmestre, for første gang siden 1990? Og hvad synes du om deres udebanetrøje? Som altid inviterer dig til at dele dine tanker mes os her, på Twitter og Facebook.