PUMA Anthem Pack | Find dit flow med den seneste Future 4.1 og ONE 5.1

25.06.2019

Skrevet af Zlatko

Det er tid til at kræve bolden og finde dit flow i spillet, imens du skaber din melodi i spillet. For at hjælpe dig på vej har PUMA opdateret deres Future- og ONE-støvler, hvilket giver dig de nødvendige redskaber.

PUMA Anthem Pack

PUMA er endnu en gang klar til at tage deres PUMA-fodboldstøvler til New Levels med deres seneste opdatering. Der er ikke blot to nye fede fodboldstøvler, men også en solid ny colourway, som bane vej for din melodi, da dit flow på banen vil være som lydbølger.

PUMA Future 4.1 Anthem Pack

Lad os starte med PUMA Future 4.1, hvilket helt sikker blive set på fødderne af Marco Reus, Luis Suárez og Antoine Griezmann, da de kommer til at vise deres personlige spillestil, når de skaber øjeblikke, der aldrig blive glemt. PUMA Future 4.1 er stadig en af de mest innovative fodboldstøvler i øjeblikket, og du kan snøre støvlerne, lige som du vil og lige efter din spillestil.

Lad os starte med PUMA Future 4.1-touren ved at kigge på den opdaterede overdel, som ser sprød ud. Det nye fokusområde på Future-støvlen inkluderer nu sparket, og dette bliver forbedret ved hjælp af touch zones på snuden og siden af støvlen. Derudover har overdelen stadig 3D Havoc Frame, der sammen med evoKNIT PRO giver dig en geometrisk overdel.

evoKNIT PRO-overdelen er lavet i et stykke og er sømløs, hvilket giver dig en tættere pasform og følelse, samt gør det muligt for dig at tilpasse støvlen til din spillestil. Future 4.1 er lavet til den kreative og adrætte fodboldspiller, hvilket betyder at PUMA har tilføjet deres RAPIDAGILITY-sål, der kombinerer både takket og runde knopper, som giver et bedre greb og stabilitet i alt slags vejr samt tillade dig at lave skarpe vendinger.

Fortsætter nedenfor.

PUMA ONE 5.1 Anthem Pack

Den nye PUMA ONE 5.1 er også pakket med et nye og fede ting, hvilket gør den nye PUMA ONE-støvle endnu bedre, og du har måske allerede bemærket at VM-spillerne, Le Sommer og Formiga, spille i dem i løbet af sommeren. Nu er PUMA klar til at introducere ONE i en cool Anthem Pack-colourway. Den nye PUMA ONE 5.1 introducerer en helt ny overdel, der både kombinerer letvægts stabilitet med premium touch, som sammen giver et aggressivt og iøjnefaldende asymmetrisk split design.

Fodboldstøvlen er lavet til den taktiske spiller, som læser spillet som ingen anden på banen, så forvent at se Romelu Lukaku og Sergio Agüero i støvlen i den nye sæson. PUMA ONE 5.1 er lavet med den nye såkaldte SPRINTWEB-teknologi, som er et ultralet og ekstremt stærkt vævet materiale. Strukturen giver en overlegen tværgående støtte og stabilitet, hvilket vil hjælpe spiller med at reagerer hurtigere med deres evner og fart.

Et premium touch er også tilgængeligt på den nye PUMA ONE 5.1, og er opnået ved den super bløde kænguru læder, som er tilføjet på nøgleområdet på indersiden af støvlen, imens vægten er holdt nede. PUMA ONE 5.1 kommer også med en fantastisk sål, RAPIDSPRINT-sålen, som er en super let sål lavet til at forbedre stabilitet ved hjælpe af knopperne og den støttende eksterne sål.

Lige meget om du ønsker at snøre støvlen efter dine præferencer eller en komfortable letvægtsstøvle, så kan du allerede fra i dag få fat i PUMA-støvlerne hos Unisport.


Få fat i Anthem Pack først her.