Nike præsenterer Nike x EA Sports PhantomVSN | Et nyt medlem af EA Sports-familien

04.12.2018

Skrevet af Zlatko

Årets største dag er kommet. I dag er større end nogen anden dag. Glem alt om Black Friday, glem alt om Champions League-finalen eller glem bare generelt andre store fodbolddage. I dag præsenterer Nike deres meget populære EA Sports-fodboldstøvle, hvilket i år inkluderer den nye og populære PhantomVSN-støvle i en digital colourway.

Nike x EA Sports

I 2016 så vi den første Nike x EA Sports-fodboldstøvle nogensinde. Nike lancerede en pixeleret Mercurial Superfly, der havde et 8-bit grafisk design. Året efter fulgte Nike op på deres succes med en ny Nike x EA Sports Hypervenom 3, som blev lavet med en Real Player Motion Technology-design; hvilket lyder meget sofistikeret. Denne teknologi lå lige til højrebenet som inspiration, da det er en teknologi, som EA Sports bruger i alle deres populære sportsspil. I år har de gået en lidt anderledes vej, hvis man tager et kig på deres PhantomVSN-støvle, da den kommer i et fed design, som er inspireret af controllerne, der bruges til de mest populære spil i verden.

Læs mere om EA Sports Superfly-støvlen

Nike x EA Sports PhantomVSN

Lad os kigge nærmere på Limited Edition-støvlen. Du tænker måske, at den ser lidt nedtonet ud ved første øjekast, men det er slet ikke tilfældet her. Nike x EA Sports PhantomVSN-støvlen er lavet med en iøjnefaldende og selvlysende overdel, mens støvlens design også indeholder et flot grafisk design af det mest essentielle ting, når man skal game: controllerne. Nike har inkluderet knapperne fra både PlayStation og XBOX-controllerne, hvilket er et anderledes tema, hvis man sammenligner støvlen med de tidligere EA Sports-fodboldstøvler. PhantomVSN giver stadig en følelse af en virtuel- og en gamer-verden, når man har dem på fødderne.

Fortsætter nedenfor.

Nike x EA Sports PhantomVSN er ligesom, man forventer dem: Vilde! Udover det selvlysende design, har Nike tilføjet et rødt Swoosh og knopper, som passer perfekt til resten af støvlen. Det mest iøjnefaldende, udover at det er EA Sports-støvle, er den ekstra skinnende sål. Det selvlysende design fra overdelen er indarbejdet i sålen, hvilket gør det til en af Nikes fedeste såle i år. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at folk får svært ved at fjerne blikket fra dig, når du løber rundt i disse Nike fodboldstøvler.

PhantomVSN i forskellige prisklasser

Selvom det er en Limited Edition-støvle, har Nike lavet disse støvler i en Academy-version, hvilket er første gang nogensinde. Sidste år introducerede de EA Sports-støvlen i børnestørrelse, noget som de også gør i år, men i år har de valgt at gøre støvlen tilgængelig til endnu flere personer. Alle prispunkter på EA Sports-støvlen vil være en limiteret udgave, selvom de kommer i forskellige prisklasser.

Nike x EA Sports PhantomVSN bliver taget i brug af nogle af de mest kreative fantomer i spillet. Du kan derfor forvente at se Kevin De Bruyne, Bernardeschi og Fran Kirby spille i støvlerne i løbet af de næste par uger. Vi kan ikke vente på, at forestillingen begynder.

Køb dit eget par af den populære Nike x EA Sports PhantomVSN eksklusivt hos Unisport fra den 12. december!

Skriv dig op til Nike x EA Sports PhantomVSN lige her.