Nike Mercurial X EA SPORTS | 16-Bit mesterværk!

20.09.2016

Skrevet af Mathias

Det her er noget specielt! Brandsene er kommet med ret mange Limited Editions i hurtig rækkefølge, men du kan være sikker på den her kommer til at stjæle overskrifterne.

EA SPORTS og Nike Football har lige lanceret deres samarbejde, som er inspireret af et bestemt virtuelt fodboldspils stolte arv. Af småkedelige juridiske grunde må vi ikke nævne spillets navn, men vi ved at du godt ved, hvilket spillet vi taler om her. For at være på den sikre side, refererer vi i hvert fald til det som “AFIF” i denne blog. *Wink

Nike har haft travlt med Limited Editions på det seneste og deres Tiempo Pirlo blev kun gjort tilgængelig så sent som i går. Denne Nike Mercurial Superfly X EA SPORTS er dog første gang i lang tid, at de præsenterer en model individuelt nummeret. At gøre støvlen nummeret upper altid awesomeness-faktoren på dem som samleobjekt og det føles bare godt at få den følelse af eksklusivitet. Der kommer kun til at blive lavet 1500 par på verdensplan, hvilket endvidere gør dem tricky at få fingrene i.

Nike Mercurial Superfly X EA Sports kommer hos Unisport, når de releaser 26.09.16. Skriv dig op her og forbedrer dine chancer!

Fortsættes herunder.

“Our design team spends a lot of our free time playing football – both on the pitch and via video game – we’re pretty obsessed with both. We wanted to create something memorable that brings together the physical and virtual worlds.” - Nathan van Hook, Senior Design Director for Nike Football.

Og at dette var et specielt passioneret projekt for designholdet kan bestemt også ses, fordi de har virkelig overgået sig selv når det kommer til detaljer. På indersiden af foden finder du en pixeleret 16-bit grafik, som transitionerer til et mere moderne high-def look på ydersiden. 16-bit looket er en fejring af hvor langt grafikken har rykket sig i “AFIF”, igennem spillets 22 år. Den samme grafik overtager også det berømte “Mercurial”-logo, som man ser på ydersiden. Djævelen ligger i detaljen!

Apropo detaljer, så kan man umuligt komme uden om støvlens ydersål, som du helt sikkert har lagt mærke til på billederne. Nike har virkelig fået noget for det iriserende design, som også er at finde på PSG 3. trøje, der blev lanceret i sidste uge. Bare fortsæt!

Støvlerne kommer også til at kunne skaffes i “AFIF”, så hvis din EA SPORTS Football Club konto er level 7, så kan du låse op for dem.

Hvis du ønsker dig et par Nike Mercurial Superfly X EA SPORTS, så skriv op her og få et direkte link på lanceringsdagen. 26.09.16 - notér dagen!