Top-5 baselayer-produkter | Se hvilke produkter der kom på listen

30.10.2018

Skrevet af Zlatko

Der er mange forskellige måde at komme igennem vinteren på. Nogle føler sig behagelige i mange lag, mens andre foretrækker baselayer-produkter. Er du typen, der foretrækker baselayer? Så har JayMike lige noget til dig.

JayMike er tilbage med endnu en Top-5, og denne gang tager han et kig på baselayer-produkter, som du kan overveje at tage i brug, når du spiller udenfor i kulden, eller hvis du bare skal opdatere din baselayer-garderobe. Hvis du har brugt baselayer igennem de kolde vintermåneder før, så ved du godt, at du går tilbage til baselayer igen næste gang, det bliver koldt. Lad os se hvad JayMike har på programmet til os, så du kan blive inspireret til dine vintertræning.

5 - Nike Pro Compression Utility Therma-tights

Disse tights skal man have, hvis man er på jagt efter baselayer-tights, der skal holde på varmen, uden at man føler begrænset i sine bevægelser. Man får et par tights, som er lavet fra et vævet materiale, der samtidig også fjerne sved væk fra kroppen, så du holdes tør og komfortabel. Derudover er tightsene lavet med en isolerende, syntetisk fleece-materiale, der cirkulerer kroppens varme, hvilket holder dig varm. Tightsene er lavet med en tæt pasform, der samtidig også giver dig den bevægelighed, som du har brug for. Måske det bedste Nike baselayer lavet til vinteren.

4 – Storelli BodyShield-trøje

Dette er to fluer med et smæk. Udover at holde dig varm igennem hele vinteren, så giver Storelli Bodyshield-trøjen dig ekstra beskyttelse igennem de polstret områder på trøjen. Dette er perfekt, hvis du ikke er den stærkeste spiller på banen, og spillet bliver en tand for hårdt. Mange vil dog nok argumentere for, at denne trøje ikke er egnet til fodbold, men hvis du har brug den ekstra beskyttelse, så er denne baselayer-trøje vejen at gå.

3 – Select Profcare Compression-shorts

Denne her er helt klar JayMikes favorite, når det kommer til baselayer-produkter, og han bruger dem gang efter gang. Disse shorts giver dig kompression, med samme effekt kinesiotape, hvilket gør dine muskler endnu friskere, mens de også restituere hurtigere. De er enhver øre værd, og JayMike argumenterer for, at de er de bedste penge han har brugt, når det kommer til base layer.

2 – Nike Pro Utility Therma-trøje

Dette er en no-nonsense baselayer-trøje, som er lavet med en ekstrem god pasform, samtidig med at den er behagelig, og ikke giver dig nogle restriktioner i dine bevægelser. Derudover er trøjen lavet med en mindre krave, der holder din nakke varm. Trøjen er lavet fra et fleece lignende materiale, der holder din krop varm og tør. JayMike har kun rosende ord til overs for Nike Pro Utility Therma-trøjen, og den er næsten lige så god som førstepladsen på denne liste.

1 – Under Armour ColdGear Compression-trøje

På førstepladsen finder vi Under Armour ColdGear Compression Mock-trøje. JayMike har denne her trøje som sin yndlings, og den har en tættere pasform, tykkere materiale som er mere komfortabel, uden at det bliver for tungt at have på. Det er lidt ligesom man har en uldsweater på, dog med en følelse af at have ingenting på. Hvis du absolut bare skal vælge én ting fra listen, så er dette produktet at gå med.

Dette var JayMikes Top-5 liste over baselayer-produkter. Produkterne er perfekte til vinteren, og de vil helt klar holde dig varm og komfortable igennem de næste par måneder. Du kan se JayMikes video lige nedenunder her, hvor han går lidt mere i dybden med produkterne, samt kommer med nævneværdige baselayer-produkter, som ikke klarede sig på listen.

Køb dine baselayer-produkter lige her!