Under Armour Baselayer

Under Armour baselayer er noget af det bedste, der findes på markedet og her på siden, har vi over 90 produkter fra Under Armour. Under Armours baselayer ColdGear siger sig selv er sportsundertøj, der er velegnet til træning, når det normalt er for koldt med T-shirts og shorts. ColdGear sørger for, du holder varmen, så dine muskler ikke skal bruge energi på at holde kroppen varm – samtidig er risikoen for skader langt mindre, når musklerne og leddene er ordenligt varme.

Sportsundertøjet kan bruges både til træning som svedtransporterende undertøj, der holder godt på varmen, men også som undertøj efter træning. Undertøjet giver kompression, der virker til musklerne restituerer hurtigere, så du er klar til den næste træning eller turnering. Her på siden har vi en lang række produkter af Under Armours sportsundertøjsserie, både langærmede og kortærmede trøjer og shorts og lange bukser. Du kan få sportsundertøjet i en lang række farver, der passer lige til det du synes om.

Sportsundertøjet fra Under Armour er fremstillet i et revolutionerende let materiale, der sørger for, du ikke mærker det ekstra lag, du har på kun at, din krop kan ventilere ordenligt og du ikke skal tænke på at fryse længere. Sportsundertøjet er velegnet til al slags træning, hvor almindeligt sportstøj er for koldt, det kan også benyttes på ski som et ekstra varmt lag.