Bliv klar til vintertræning | Læs mere om det vigtigste udstyr til vinteren

22.10.2018

Skrevet af Zlatko

Vinteren er lang og kold, men det skal ikke forhindre dig i at træne. Kold vind, regnvejr eller sne på kolde dage bliver ingen udfordring, når du bruger det rigtige udstyr. Dette vil hjælpe dig, så du kan præstere på dit højeste niveau hele tiden.

Vigtigt til vintertræning

Du kender nok følelsen. Træningen er lige startet og du bruger det tøj, som du plejer. Pludselig begynder det at sne eller regne kraftigt. Dette er et typisk scenarie i Skandinavien. Og tro mig - du gider ikke være ham, der ikke kan løbe fordi han fryser.

Men du kan ikke komme gennem vinteren ved bare at bruge flere og flere lag tøj. Det kommer til at sænke dig og ødelægge din præstation. Heldigvis har nogle af de største brands valgt at hjælpe dig med deres seneste vintertræningsudstyr, der giver dig de nyeste og mest innovative teknologier.

Hold dig varm med træningsdragter

Træningsdragter er en af de bedste måder at holde sig varm på gennem vinteren. Du kan endda droppe en masse ekstra lag tøj, hvis du bruger den rigtige dragt. Det gør, at du ikke mister fart eller smidighed på banen. Udover det, så er den perfekte træningsdragt også god til at sidde tæt til kroppen, så du kan bruge hver eneste bevægelse optimalt.

Spillehandsker

En af de mest, hvis ikke DEN mest, essentielle ting, der kan bruges til vintertræning, er spillehandsker. Og i dag kan de mere end blot at holde hænder og fingre varme. De er lavet med de seneste teknologier, så de både er behagelige, varme og kan give dig det bedste greb på bolden, hvis du f.eks. skal tage indkast. Ingen kolde hænder eller problemer med at skulle have handskerne af og på hele tiden. Det er på tide, du lader de strikkede vanter blive derhjemme.

Optimerede huer til sport

Strikkede huer kan være irriterende, når du begynder at få det varmt. Men ikke længere. Nu kan du sikre dig, at varmen ikke forlader din krop uden at skulle have en kløende fornemmelse på toppen. Nye huer sørger for, at du kan bruge dem både til træning og kamp uden irritation.

Bidende kulde? Intet problem for en halsedisse!

Halsedisser har altid været en del af oppakningen i min træningstaske. Og i år er ingen undtagelse - især pga. den nye Snood fra nike. Halsedissen tager teknologien til nye højder, når det gælder om at holde varmen i det kolde vejr. Snood er propfyldt med innovative tiltag, men også Under Amour, Craft og andre mærker tilbyder gode halsedisser, som kan holde dig varm.

Fortsættes nedenfor.

Baselayer til alle aldre

Baselayer er et must i en fodboldtaske, når det gælder træning og kamp. Intet kan sammenlignes med baselayer pga. det tætte fit og den lave vægt, der stadig sikrer dig bevægelighed. Baselayer giver en komprimerende følelse og det sørger for at transportere sveden væk fra din hud, så du ikke fryser under træning.

Baselayer kommer ikke kun i voksenstørrelser. Du kan også finde i børnestørrelser, så de yngste fodboldspillere heller ikke skal forhindres i at spille om vinteren. Undrer du dig over, hvad du skal vælge? Vi kan anbefale dig de store mærker som Nike og adidas. Men du burde også tage et kig på specialister som Under Armour, der laver nogle sublime produkter, når det gælder baselayer.

Jakker til vinteren

Nogle gange kan du opleve, at det kan være så koldt, så hverken baselayer eller træningsdragter kan være nok til at holde dig varm. Så skal du have en jakke, der kan hjælpe dig. Vælg enten en regnjakke til det våde vejr eller en let jakke, som er lettere at spille i. Det gælder om at holde sig tør og varm. Du kan også købe en vinterjakke, så du blot sørger for ikke at fryse - hvadenten du sidder på udskiftningsbænken eller er på vej til træningsbanen.

Hi-Vis-bolde til de mørke dage

Du skal altid have øjnene på bolden, selv når det sner eller er mørkt. En hvid bold kan hurtigt blive væk i mørket, så du kan overveje en Hi-Vis-fodbold i en kraftig farve. Dette gør, at du kan se bolden lettere og fokusere på spillet uden distraktioner.

Træningsudstyr på højeste niveau

Når dine holdkammerater stopper træningen, skal du så gøre det samme? Brug nogle flere timer på træningsbanen og så har vi det udstyr, du skal bruge. Træningskegler, stiger og andet. Du kan også købe det nye PLAYR SmartVest og SmartPod, der giver dig mulighed for at tracke din egen træning og give dig feedback, så du kan blive endnu bedre.

Løb fra kulden i løbesko

Du har måske oplevet, at en bane har været lukket under vinterperioden. Men du behøver ikke gå slukøret hjem og lægge dig i sengen. I stedet kan du holde formen ved lige ved at tage et par løbesko på fødderne. Så kan du møde op til næste træning og løbe fra de andre.

Vi er sikre på, at dette udstyr kan hjælpe dig gennem vinteren uden problemer, så du kan forbedre dig selv og være klar til foråret. Du kan se hele vores udvalg af udstyr til vintertræning.

Find produkterne her og blive klar til vinteren