Fodbold bliver aldrig det samme | Læs mere om PLAYR

08.10.2018

Skrevet af Zlatko

Du har måske set professionelle spillere løbe rundt med nogle sjove veste til træning eller kampe, og tænkt hvad og hvorfor. Vesten kombineres med en GPS tracker, som tillader klubberne at indsamle data på spillernes præstationer, og nu kan du også måle din egen præstation!

FIFA-Approved GPS tracking system

Har du altid ville vide, om du kunne sprinte lige så hurtigt som Ronaldo, eller måske finde ud af, om du i virkeligheden var en kontrollerende midtbanespiller som Pirlo, eller bare doven? Nu er det muligt! Kombinér SmartVesten og SmartPoden og start med at tracke din præstation. PLAYR kombinerer den seneste GPS player tracking system med personaliseret sportsvidenskab med et formål: Forbedre din præstation. Det er din chance for at spille som en pro!

PLAYR består af to enheder: en SmartVest og SmartPod. SmartPoden kombinerer en GPS-tracker, som er FIFA-approved, med det seneste sports tracking teknologi. SmartPoden er så smart, at du ikke en gang skal tænde den, da den er udstyret med en auto-detect teknologi, som aktiverer SmartPoden automatisk. Derefter vil den synkronisere alt data, som den indsamler, med din telefon, så du kan få et fuldt overblik og forståelse af dit spil.

Smartvesten er lavet med en lomme på ryggen, hvor man kan placere SmartPoden. Vesten er lavet fra et åndbart og holdbart materiale, som er baseret på den samme design, som de professionelels veste, hvilket giver dig et komfortabelt pasform. Dette betyder, at du kan bruge SmartVesten på bar hud, eller over en tynd trøje, uden at det giver dig nogle restriktioner.

Fortsætter nedenfor.

PLAYR – mere end bare en GPS

Når du læser om PLAYR, tænker du nok ’det jo bare en GPS, der indsamler et par data’. Men det er mere end bare en GPS-tracker. Du får et fuldt overblik over, hvordan du løber, hvor du løber, og hvordan du kan forbedre dig selv. PLAYR-appen giver dig statistikker, så som heat maps, som viser dig, hvor du har været på banen, hvor ofte du har været i de forskellige områder.

Har du nogensinde tænkt på hvor god Ronaldo, Kane, Griezmann eller en anden professionel er, og kunne du tænke dig at se, hvordan de præsterer i løbet af en kamp? Så kan du også sammenligne dine statistikker med de professionelles og finde ud af om du løber lige så meget som Ronaldo, eller om du er boksspiller som Diego Costa. Alt dette vil være tilgængeligt igennem PLAYR-appen, og du kan endda sammenligne dig selv med dine venner for at finde ud af, hvem der er den bedste og mest dovne.

Som en ekstra bonus, så giver den indbyggede SmartCoach dig også mulighed for at få Premier League ekspert råd, så du kan forbedre dig frem mod dine træninger og kampe.

Men hvordan kan du stole på at den virker? Det kan måske gøre dig mere rolig, hvis jeg siger at mere end 1800 elitehold, på tværs af sport, bruger denne teknologi. Nogle af de klubber som blandt andet kan nævne, er Tottenham, Real Madrid og Atletico Madrid.

Vil du også gerne træne med stil og spille som en pro? Så køb din PLAYR hos Unisport lige her.