SOMMERUDSALG!

Select Benskinner

Kompakt Normal
Filter

Select Benskinner

Danske Select er kendt for deres kvalitet, og deres benskinner er bestemt ikke en undtagelse. Som fodboldspiller har du brug for et par gode benskinner til at give god beskyttelse og støtte til skinnebenet. Hos Unisport har vi et stort udvalg af benskinner og tilbehør til benskinner fra Select.

Den klassiske Select benskinner har fået et comeback. Benskinnen som mange nok kan huske fra 90’erne er vendt tilbage som en klassiker – med en stærk pris. Benskinnen har et retro-look, og vækker gamle minder med sit enkle sort/hvide design. Benskinnen giver støtte, og den beskytter dit skinneben.

Benskinnen High Safe fra Select er skabt til, som navnet fortæller at give optimal beskyttelse til dit skinneben. Benskinnen er konstrueret med stærke polyprenstænger, der sikrer en optimal beskyttelse. Derudover giver benskinnen ekstra ankelbeskyttelse.

Til en benskinne er det vigtigt, de sidder godt – så de giver den rigtige støtte. Med strømpetape behøver du ikke rette dine benskinner til igen og igen. Alternativet til strømpetape er benskinneholdere. Med benskinneholdere behøver du ikke længere købe nyt strømpetape, og du kan bruge dem igen og igen.

Her på siden kan du købe en pakke med både de klassiske retro-benskinner fra Select, hvor du samtidig får strømpetape med. Det sikrer dig den bedste oplevelse af dine benskinner.