Kun i dag: Op til -40% på løbesko ❯

Umbro kunstgræsstøvler

Umbro er for alvor tilbage! Med sine tre forskellige støvlekollektioner kæmper de med i toppen af markedet. Hos Umbro finder vi en rigtig interessant løsning for kunstgræsstøvler. Umbro tilbyder nemlig fodboldstøvler med en såkaldt HG-sål (Hard Ground). Dette betyder, at du kan bruge støvlerne på både almindeligt græs og på kunstgræs. En optimal løsning for dig, der veksler mellem at spille på de forskellige underlag. Hos Unisport køber du dine Umbro kunstgræsstøvler nemt og med hurtigt levering!

Læs mere
Umbro kunstgræsstøvler
Kompakt Normal
Filter

Umbro fortsætter med at konkurrere med de allerstørste mærker på markedet, idet de hele tiden udvikler deres i forvejen innovative teknologi uden at gå på kompromis med deres høje standard for kvalitet. De har designet deres fodboldstøvler med en såkaldt HG-sål, der står for "Hard Ground". Dette betyder, at Umbro fodboldstøvler er udviklet med henblik til brug på både naturlige, faste græsbaner, samt til brug på kunstgræs.

Umbro kunstgræsstøvler giver dig dermed de bedste forudsætninger for at spille op til dit bedste, uanset om underlaget er kunstgræs eller naturligt græs, og uanset hvilken type spiller du er. Der er nemlig et bredt udvalg af Umbro kunstgræsstøvler; Umbro Speciali, Medusæ, Velocita & UX, hvorfor vi er sikre på, at du finder et par, der passer til dig, hvadend du er til kontrol, touch, komfort eller speed.