Holdsæt

Står du og dit hold og mangler et sæt til kampe, så er du kommet til det helt rette sted. Her i vores Team Sport afdeling hos Unisport, har vi en masse forskellige holdsæt. Vi er stolt over, at kunne tilbyde et stort udvalg af forskellige mærker, modeller og farver. Så vi er mere end sikre på at vi kan finde et holdsæt som matcher dit hold og behov.

Vi har et stort udvalg af forskellige mærker og vi kan blandt andet tilbyde holdsæt fra adidas, Nike, Hummel m.m.. De holdsæt vi har findes i mange forskellige farver. Hvis farverne ikke lige matcher dit holds farver, så kan du lige her frit blande farverne rundt på holdsættene så det matcher jeres behov. Så tag et nærmere kig og se hvad du skal bruge.

Vi tilbyder holdsæt til ti markspillere og en målmand eller til ti markspillere, tre udskiftere og en målmand. Derudover kan det også bruges til syvmandsfodbold hvor der er til syv markspillere, tre udskiftere og en målmand. Derudover har vi både voksen og børne størrelse, så vi kan tilbyde alt fra voksen S-XXL og børne str. 116-164. Find lige det dit hold skal bruge her hos Unisport. Kontakt os på telefon eller email, så skal vi nok hjælpe dig på rette vej.