Nike Mercurial Vapor 16 og Superfly 10 | Maksimere zoom, maksimere fart

Nike MercFloat

Nike præsenterer deres nyeste fodboldstøvler, Mercurial Vapor 16 og Superfly 10, som er designet til at forbedre præstationen på banen. Med banebrydende funktioner, der fokuserer på hastighed, kontrol og komfort, er disse støvler klar til at blive en game-changer for spillere på alle niveauer. Læs alt om de nye Mercurial her!

Maksimal Rebound og Justerede Flekszoner

En af de mest markante ændringer i Mercurial Vapor 16 og Superfly 10 er fjernelsen af Flex Grooves. Dette designvalg maksimerer rebound, hvilket gør det muligt for spillere at springe fremad med større energi og mindre anstrengelse. De justerede flekszoner sikrer, at støvlerne bøjer præcis der, hvor det er nødvendigt, hvilket giver optimal støtte og forbedrer fodens naturlige bevægelse.

Komfort er nøglen til at vinde, og Nike har taget dette til hjerte med den nye Mercurial. Ved at redesigne støvlerne til at øge trykfordelingen, kan spillerne opleve mindre belastning på deres fødder, selv under intense kampe. Denne funktion hjælper med at forhindre skader og sikrer, at spillerne kan opretholde toppræstationer gennem hele alle 90. minutter.

Traction er et andet område, hvor de nye Mercurial-modeller udmærker sig. Støvlerne er nu udstyret med wave-teknologi i sålen, hvilket giver uovertruffen performance og reaktionsevne i forfoden. Dette innovative design gør det muligt for spillere at lave hurtige retningsskift med større stabilitet, hvilket sikrer, at de kan drible uden om deres modstandere med lethed.

Lettere end nogensinde

Vægt er en kritisk faktor i fodboldstøvler, og de nye Mercurial-modeller har barberet imponerende 5% af vægten fra deres forgænger. Med en vægt på kun 178 gram er disse støvler blandt de letteste på markedet. Denne vægtreduktion resulterer i hurtigere bevægelser og hurtigere sprint, hvilket giver spillerne en betydelig fordel over deres modstandere.

Engineered Linings og Lockdown

De indvendige foringer af de nye Mercurials er designet til at give målrettet lockdown, hvilket sikrer, at foden bliver på plads under hurtige bevægelser og skarpe vendinger. Denne præcise pasform øger stabiliteten og kontrolen, hvilket tillader spillere at træffe hurtige beslutninger på banen.

Det nye Mercurial Flyknit-overdel inkorporerer nu Gripknit-teknologi, som forbedrer touch og kontrollen med bolden. Denne kombination af materialer tilbyder en perfekt balance mellem fleksibilitet og grip, hvilket sikrer, at spillere kan håndtere bolden med præcision.