Bliv klar til EM

Nike byder velkommen til deres Limited Summer sneakerkollektion

Reading time: 3 min

Til sommerens EM-slutrunde lancerede Nike deres Clash-kollektion på for fodboldstøvler, men ideen er blevet taget et skridt videre. Nu kan vi nemlig også præsentere Nikes Limited Summer Collection, som samler markerer en sommer i fodboldens tegn.

Summer Collection kan linkes direkte med EM-støvlernes forskellige farver, og hver model har sin specifikke støvle, den er tilknyttet. Helt som på fodboldstøvlerne er skoenes overdel hvid med hver sin accentfarve. Hver valgt farve reflekterer det udtryk hver støvle har.

Vapor VIII har rød for dens eksplosive fart, CTR360 Maestri II har en lyseblå for den sikre midtbanespiller, T90 Laser IV har lysegrøn for den dødbringende angriber, og Tiempo Legend IV har for klassisk stil og elegance.

Med en lysegrøn farve som accentfarven har Nike Air Max 1 bånd til T90 Laser IV, og den får lov til at give den ellers helt hvide sko et par frække detaljer med en grøn sål, og grønne Air-puder. Både pløs, hælpolstring og snørebåndene er også grønne, hvilket giver sneakeren et frisk look.

Nike Cortez har som alle de andre sko en hvid overdel med sort som accentfarve, hvilket kobler den direkte til Tiempo Legend-støvlerne. Cortez bliver på denne måde enkel med sit i forvejen klassiske design, og kun hælen, pløsen og snørebåndende er farvet sorte på overdelen.

Snørebåndene er blevet lavet med en gradient, som går fra sort til hvid, og det giver et frækt clash mellem de to farver, hvilket krydrer støvlens klassiske look ganske godt. Samtidig er støvlen udstyret med accentfarven sorts RGB-kode printet på indlægssålen - et elegant touch.

Nike Tennis AC er også lavet med en hvid overdel, hvilket for skoen ikke er banebrydende. Hele overdelen, inklusive Nike-swooshen, er dog hvid, kun krydret med lyseblå som accentfarve på hælen. Tennis AC er en tidløs klassiker, og de lyseblå farver kobler skoen til CTR360 Maestri II’s sikre midtbanespiller.

Skoen er naturligvis også udstyret med de farvede snørebånd, som på Tennis AC er en gradient fra hvid i bunden til lyseblå i toppen - og lige som på Cortez giver det et moderne pift til en ellers klassisk sko.

Til sidst er Nike Street Gato AC, som er udstyret med den røde farve, der også findes på Vapor VIII, og som er den sko med mest farve på overdelen. Den moderne Gato-model har også en helt hvid overdel, men her er lidt mere af hælen klædt i de røde farver.

Gato er også udstyret med den frække gradient på snørebåndet, som gør spidserne røde og bunden hvid - og du finder naturligvis også RGB-farvekoden for den røde nuance i Gato'ens indlægssål.

Stil er naturligvis vigtig på fodboldbanen, men er for mange lige så vigtig uden for banen. Med sommerkollektionen får du netop det - stil uden for banen, der stadig er inspireret af fodbolden og er helt i Clash-ånden.

Med den nye Limited Summer Collection af sneakers fra Nike kan du altså matche det fede visuelle udtryk, der kan ses på Europas bedste fodboldhold i Polen og Ukraine her til sommer. De har hver især deres eget personlige præg, og er med deres lyse, friske farver helt klar til at du kan skrue helt op for stilen til sommer.

Hvilken en af de fire sneakers i sommerkollektionen synes du bedst om - er det Air Max 1, Cortez, Tennis eller Gato, der hitter hos dig? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder.