Bliv klar til EM

Adidas løfter sløret for fjerde Dødbringende Zone - Pass

Reading time: 2 min

Den er efterhånden ikke længe væk, lanceringen af Adidas Predator LZ, og interessen for tyskernes nye generation af Predator er vokset støt siden den første teaserstøvle kom ud. Nu har Adidas løftet sløret for den fjerde Lethal Zone, kaldet Pass.

Adidas lægger med deres Predator Lethal Zones i kakkelovnen til en støvle, der for alvor revolutioniserer både Predator-siloen og endda også markedet. Selve støvlen har gennemgået en dramatisk ændring i forhold til de tidligere modeller, og har skabt et koncept der skal give fuld kontrol uanset behov.

Dette koncept består af fem Lethal Zones - eller Dødbringende Zoner, som er så revolutionerende at Adidas gerne vil introducere dem separat. Nu er turen kommet til det fjerde område, Pass. Dette område sidder på indersiden af Predator LZ, og er lavet af superblødt Memory Foam, som sørger for at der altid er mest kontakt med bolden.

Samtidig er Pass-området betrukket med små, klæbrige og såkaldte 3D-striber, som griber let i bolden og sørger for længst mulig kontakttid mellem fod og bold for mere kraft i afleveringerne, og mon ikke en mand som Kaka sætter pris på Pass-området?

Netop Kaka kommer også i fokus i aftenens Champions League-semifinale mellem FC Bayern München og Real Madrid, hvor han og Angel Di Maria vil vise den nye støvle frem. Samtidig vil vi også se Luis Nani og Samir Nasri i Pass-støvlen i mandagens Manchester-derby - så hold øje med de Hvid/Røde støvler.

Hvad synes du om Predator LZ indtil videre? Glæder du dig til at støvlens endelige design? Husk at kigge med på Unisport.dk d. 5. maj, hvor det endelige design offentliggøres - og del endelig dine tanker om Pass-området med os herunder.