Bliv klar til EM

Klar til sommerens store turneringer | adidas lancerer deres landsholdstrøjer

Reading time: 4 min

adidas gør sig klar til to af sommerens store turneringer. Med både hjemme- og udebanetrøjer til de forskellige landshold. Lad os tage et nærmere kig på trøjerne!

Shop din favorit trøje lige her hos Unisport en uge før alle andre!

Belgien

Både hjemme- og udebanetrøjen til Belgiens landshold er udtryk for modernitet, elegance og luksus. Hjemmetrøjen henter inspiration fra moderne belgisk arkitektur og mode, med farver, der afspejler det nationale flag. '1895' på bagsiden af nakken hylder den belgiske FA's stiftelsesdato. I mellemtiden hylder udebanetrøjen Belgiens rige kunst- og designkultur, især i tegneserieillustration, med et nik til dens ikoniske tegneseriestjerne i farveskemaet. Begge trøjer har en tessellation af 3D-diamanter og det kongelige belgiske fodboldemblem, forbundet med et emblem, der viser kronen, flaget og grundlæggelsesdatoen.

Tyskland

Tysklands hjemmebanetrøje fremviser et tidløst hvidt og sort farveskema med sorte skuldre, der går over i rød og gnist orange, henter inspiration fra det nationale flag og tilfører turneringsværterne en frisk æstetik. Udebanetrøjen har et levende farveskema inspireret af den digitale metavers, der sigter mod at engagere den nyeste generation af tyske fans. Begge sæt er forbundet gennem et konsekvent mønster inspireret af DFB-logoet, med emblemer, der hylder tyske nationale symboler som den ikoniske ørn, der findes på regeringens flag.

Sverige

Designet af den nye Sverige hjemmebanetrøje henter inspiration fra Midsommer i Sverige, med et sollignende cirkelmotiv. Udebanetrøjen har et lignende design i levende nuancer af dyb blå, pink og gul, hvilket tilføjer et frisk twist til skabelonen.

Ungarn

Ungarns seneste design til deres fodboldhold sigter mod at forene alle ungarere, uanset hvor de er, for at støtte deres hold i europæisk fodbold. Hjemmetrøjen henter inspiration fra landets flag og landsholdsvåben, stolt fremvist på trøjen. Udebanetrøjen bærer dette tema videre med en repræsentation af det ungarske flag i bevægelse på en hvid baggrund. Udtrykket "Only Together" forbinder begge skjorter og symboliserer enhed blandt ungarske fans verden over.

Køb din yndlings trøje lige her

Italien

Italien forbliver særskilt ved at vælge ikke at bære en hjemmebanetrøje i farverne på dets nationale flag. adidas har dog indarbejdet Tricolore i deres seneste hjemme- og udebanetrøje på en fed og sofistikeret måde. Hjemmebanetrøjen er i den traditionelle Italien blå, med flagets farver stribet ned langs skuldrene og fremtrædende vist på emblemet. Udebanetrøjen har en base af hvid, med subtile nik til flaget på skuldre, logo og sider. Begge sæt har et unikt mønster af bogstavet 'I' givet et digitalt twist, og sætningen L'ITALIA CHIAMO på bagsiden af nakken som hyldest til nationalsangen.

Spanien

​​Landsholdets hjemmebanetrøje inkorporerer traditionelle elementer fra Spaniens kultur, flag og natur, mens den også inkorporerer progressive temaer. Trøjen har bølgede mønstre inspireret af nationalblomsten, nelliken og havene omkring landet. På samme måde har udebanetrøjen bølge- og blomstermotiver, men med en unik farvekombination, der fremkalder følelsen af en pulserende spansk strand om sommeren. Begge trøjer har nellikeblomsten i nakken som et symbol på enhed mellem fans og spillere, der repræsenterer udmærkelse og kærlighed.

Klik her for EURO 2024 trøjer

Argentina

Argentinas hjemmebanetrøje indeholder nye gulddetaljer for at opdatere den traditionelle blå og hvide trøje, hvilket afspejler holdets seneste globale succes. Udebanetrøjen har en levende kongeblå farve, der repræsenterer Argentinas status i international fodbold. Metallisk grafik og elementer af lyseblå og hvid fra det nationale flag appellerer til en ny generation af fans.

Chile

Chiles hjemmebanetrøje viser en mosaik af røde firkanter, der symboliserer den "røde tidevand" af chilenske fans, der samler sig bag deres nation. Designet, påvirket af en yngre generation af supportere, blev skabt med en moderne digital tilgang til at udstråle en levende og ungdommelig stemning. På den anden side ærer udebanetrøjen den chilenske arv med en ædel hvid base, der minder om de snedækkede Andesbjerge, suppleret med dristige blå og røde accenter for at tænde La Rojas inderlighed op til sommeren.

Colombia

De nye trøjer til Columbia fremviser stolt et frisk symbol i form af føniks, kendt for sin tilknytning til energi og transformation. Hjemmebanetrøjen har føniksens vinger langs siden, hvilket skaber et beskyttende og dynamisk udseende for spillerne, når de påtager sig nye udfordringer. Udebanetrøjen henter inspiration fra føniksens fortælling med røgmønstre og brændende orange accenter, der symboliserer den mytiske fugls energi og passion.

Mexico

Mexicos hjemme- og udebanetrøjer har levende folkekunst-inspirerede mønstre, der afspejler landets farverige og livlige perspektiv på livet. Hjemmetrøjen inkorporerer designs påvirket af det nationale symbol, Eagle, med fjergrafik, der symboliserer hastighed og præcision. Udebanetrøjen viser et gennemgående mønster af en slange, der repræsenterer magt og storhed, som det ses på det mexicanske våbenskjold.

Peru

Perus hjemmebanetrøje er et moderne twist på et klassisk design, med det ikoniske røde skær på en hvid baggrund. Mønsteret på trøjen er inspireret af teksturen af det peruvianske Cajon-instrument, med sætningen "Unidos Siempre" på kraven, der symboliserer enhed mellem fans og spillere.

Shop din favorit Copa America trøje her hos Unisport en uge før alle andre!