Bliv klar til EM

PUMA Future | Fænomenal Future

Reading time: 2 min

PUMA har konstant skubbet grænserne for innovation og præstation, og at finde den ekstra kant er afgørende for at definere fremtiden af spillet. Den nye Future er ingen undtagelse. Udstyret med en omkonstrueret overdel og topmoderne teknologi er det ikke bare en fodboldstøvle – det er en dristig erklæring med hensigt. Playmaker, gør jer klar til at omfavne fremtiden og revolutionere jeres tilgang til spillet.

Køb de nye PUMA Future her!

Den nye opdaterede Future afslører en omkonstrueret overdel, der blander PWRPRINT, PWRTAPE, ekstra strækbar strik og blød dual mesh. Denne fusion skaber en adaptive fit i næste generation, der frigør dig fra begrænsninger og lader din kreativitet flyde i fulde 90 minutter. Når du træder ind i fremtiden, repræsenterer du fremtiden for fodbold. Det er ikke bare en støvle; det er en erklæring, der opfordrer dig til at gå ud og skabe magi på banen.

Pasform & Touch

FUZIONFIT360 overdel er et ingeniørmæssigt mesterværk, der nahtløst integrerer dual mesh, strækbar strik, PWRPRINT og PWRTAPE. Nyd en tæt, støttende pasform, der giver fuldstændig bevægelsesfrihed. Den lette dual mesh varierer strategisk densiteter og mønstre for stabilitet, støtte og en enestående boldfornemmelse. Ekstra strækbar strik sikrer tilpasningsevne og frihed, mens PWRPRINT og PWRTAPE tilføjer lateral støtte og låsning af stabilitet.

3D-grebstexturer ved nøgleområder for boldkontakt hæver din berøring og kontrol og indgyder tillid til at manøvrere bolden med præcision. FUZIONFIT360 overdel imødekommer spilskabere, der kræver intet mindre end perfektion.

Fremtidens komfort

Mikro-perforeret hælpolstring holder din hæl sikker og komfortabel under intense spil. Den lette, aftagelige sokliner med NanoGrip-teknologi forhindrer glidning inde i støvlen og sikrer, at din fokus forbliver udelukkende på spillet.

Og ekstra komfort kommer med ekstra bevægelse. Oplev smidighed som aldrig før med FUTURE-seriens Dynamic Motion System. En avanceret støddesign opnår den perfekte balance mellem støtte, trækkraft og smidighed. High-performance materialer samarbejder om at levere yderligere energi ved en lettere vægt, hvilket muliggør hurtige vendinger og hastighedsændringer med lethed.

Future-serien står som et symbol på innovation, bæredygtighed og uovertruffen præstation. Træd selvsikkert ind i fremtiden, omfavne næste generation af spilskabelse, og lad Future-serien drive dig til enestående succes på banen. Spillet udvikler sig, og med Future på dine fødder leder du an i udviklingen.

Køb de nye PUMA Future her!